Η στιγμή που αυτοκίνητο της Tesla πιάνει φωτιά και εκρήγνυται μετά από σύγκρουση στη Ρωσία - Βίντεο

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, καταγράφουν τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο, εκρήγνυται.

Το φως της δημοσιότητας έχει δει βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή, κατά την οποία η σύγκρουση αυτοκινήτων προκαλεί μια τεράστια έκρηξη, σε δρόμο της Μόσχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που εμπλέκεται στη σύγκρουση φέρεται να είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε αυτόματο πιλότο.

Όπως μετέδωσε ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός Zvezda, ένα αυτοκίνητο της Tesla συνέκρουσε πάνω σε φορτηγό, δημοσιεύοντας βίντεο από το εν λόγω περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και να εκρήγνυται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

​Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, το όχημα κινούνταν σε αυτόματο πιλότο κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

To Tesla Model S είναι ένα ηλεκτροκίνητο πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλων διαστάσεων, που κατασκευάζεται από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla Motors, από τις 22 Ιουνίου 2012 έως σήμερα.

Από την εισαγωγή του, οι παγκόσμιες αθροιστικές πωλήσεις του ανήλθαν σε 18.200 μονάδες μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013, με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα να παραδίδονται στην Ευρώπη. Τον Δεκέμβριο του 2013, οι πωλήσεις του διεθνώς έφτασαν τα 25.000 αντίτυπα και τον Μάρτιο του 2015 τα 66.800 αντίτυπα. Επίσης, το Model S κατατάχθηκε ως το κορυφαίο σε πωλήσεις plug-in ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Βόρεια Αμερική κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, με 4.900 αντίτυπα να έχουν πωληθεί τότε, ξεπερνώντας έτσι το Chevrolet Volt (4.421 αντίτυπα) και το Nissan Leaf (3.695 αντίτυπα).

Μάλιστα το Model S ήταν το νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στη Νορβηγία τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2013, που αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 5,1% του συνόλου των πωλήσεων των νέων αυτοκινήτων στη χώρα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, και έτσι κατάφερε να γίνει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην κορυφή των πωλήσεων κατάταξης σε οποιαδήποτε χώρα.

Το Tesla Model S έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και την ευρύτερη αναγνώριση, όπως το Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2013, το Motor Trend Car of the Year για το 2013, το περιοδικό Automobile's 2013 Αυτοκίνητο της Χρονιάς, το βραβείο του περιοδικού Time Best 25 Εφευρέσεις της Χρονιάς για το 2012 και την κορυφαία βαθμολόγηση αυτοκινήτων του Consumer Reports.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications