Αποφυλακίστηκε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου: «Από τη μέρα που γεννήθηκα καταστράφηκε η ζωή μου»

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/07), από τις φυλακές Κάτω Αχαΐας, ο Αλέξης από τη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε σκοτώσει τον πατέρα του πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία. Κι επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε εμένα και την οικογένειά μου όλο αυτό το διάστημα» είπε ο 27χρονος πατροκτόνος μιλώντας στην κάμερα του STAR.

«Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό… και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή», προσθέτει.

Ο Αλέξης θα επιστρέψει στον τόπο που μεγάλωσε και που έγιναν όλα, τη Ζάκυνθο. Ο 27χρονος είπε ότι αυτούς τους 13 μήνες μέσα στη φυλακή, σκεφτόταν την αποφυλάκισή του και το να επιστρέψει στην οικογένειά του.

«Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε.

Από τη μέρα του εγκλήματος δε θυμάται τίποτα, όπως είπε. «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού».

Όσο για το αν έχει να θυμάται κάτι καλό από τον πατέρα του, απάντησε: «Δε θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

Το χρονικό της τραγωδίας Ήταν Ιούνιος του 2018 όταν ένας συνταξιούχος ταχυδρόμος στη Ζάκυνθο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο.

Δράστης της δολοφονίας ήταν ο 26χρονος γιος του θύματος. Όπως κατήγγειλε ο πατροκτόνος, ο πατέρας του κακοποιούσε εκείνον και τα αδέλφια του για χρόνια.

Αυτό όμως που του όπλισε το χέρι, ήταν όταν έμαθε για τον βιασμό της 10χρονης αδελφής του.Τότε θόλωσε και αποφάσισε να τιμωρήσει τον 70χρονο πατέρα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications