Τη χτύπησε με αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε, της έκοψε το αυτί και μετά τη στραγγάλισε – Γιος ιερωμένου ο δράστης

Στη δικογραφία που συνέταξαν οι αρχές της Αστυνομίας στην Κρήτη περιγράφεται το άρρωστο προφίλ του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία στο Μάλεμε…

Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την zougla.gr, στη δικογραφία που συνέταξαν οι αρχές της Αστυνομίας στην Κρήτη περιγράφεται το άρρωστο προφίλ του δολοφόνου ο οποίος με πρόθεση τον βιασμό βασάνισε, μαχαίρωσε, επιχείρησε να βιάσει και τελικά στραγγάλισε το θύμα του κοντά σε μια σπηλιά στο Μαλεμέ των Χανίων.

Στην αρχή, όπως από νωρίς ανέφερε και το eparxies.gr τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο.

Το θύμα ήταν εν ζωή όταν ο φονιάς σήκωσε το σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Η βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να της ανοίξει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr, της κατάφερε μαχαιριές για να την ακινητοποιήσει και πρέπει τότε να της έκοψε το αυτί. Επιχείρησε να τη βιάσει και στο τέλος τη στραγγάλισε.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήθελε εξ αρχής να τη βιάσει αλλά οι εξετάσεις κολπικού υγρού δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Είναι άγνωστο εάν τα κατάφερε τελικά ο δολοφόνος να βιάσει το θύμα του.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω ολοκληρώνοντας το μένος του στραγγάλισε την Αμερικανίδα βιολόγο την οποία προηγουμένως όπως πιστοποιεί και ο ιατροδικαστής την είχε απάνθρωπα βασανίσει. Ο δολοφόνος δηλώνει ηδ@νοβλεψίας.

Είναι μόλις 27 ετών, πατέρας δύο παιδιών και γιος ιερωμένου.

Προφανώς πρόκειται για ένα αρρωστημένο πλάσμα.

Πηγή: Eparxies.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications