Έτσι διαμορφώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα -  άλλα δεν υπάρχουν ιδεολογίες στην φύση συνεπώς τι έχουμε εδώ?

Στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, στην Ευρυτανία και τα Χανιά σημειώθηκε η μεγαλύτερη άνοδος της ΝΔ συγκριτικά με τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Αντιστοίχως, ο ΣΥΡΙΖΑ είδε την υψηλότερη μείωση των ποσοστών του στη βόρεια Ελλάδα. Το ΚΙΝΑΛ είδε τα ποσοστά του να εκτινάσσονται στη Ροδόπη και να αυξάνονται σε πολύ μικρότερα ποσοστά σε όλες σχεδόν τις άλλες εκλογικές περιφέρειες. Τα ποσοστά του ΚΚΕ δεν σημείωσαν εντυπωσιακές αυξομειώσεις, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νέα Δημοκρατία Στη βόρεια Ελλάδα, στην πυρόπληκτη Ανατολική Αττική, αλλά και στην πατρίδα του σημερινού πρωθυπουργού, παρουσίασε τη μεγαλύτερη άνοδο η ΝΔ συγκριτικά με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, τη μεγαλύτερο άνοδο είχε στις περιφέρειες: Ροδόπης (15,10%), Πιερίας (14,77%), Ευρυτανίας (14,55%), Χανίων (14,65%), Ζακύνθου (14,40%), Ημαθίας (14,36%), Α’ Πειραιώς (14,28%), Α’ Ανατολικής Αττικής (14,08%), Καρδίτσας (14,05%).Δεν είχε πτώση σε καμία εκλογική περιφέρεια.

ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε άνοδο 0,13% στη Μεσσηνία.
Σε όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες είχε πτώση, με τη μεγαλύτερη να έχει σημειωθεί στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τη μεγαλύτερη πτώση παρουσίασε στις περιφέρειες: Ροδόπης (-12,18%), Ξάνθης (-10,01%), Πιερίας (-9,10%), Β’ Θεσσαλονίκης (-7,74%), Κιλκίς (-7,67%), Ημαθίας (-7,30%), Δράμας (-7%), Τρικάλων (-6,24%), Καβάλας (-6,19%), Κέρκυρας (-6,17%).

Κίνημα Αλλαγής
Το ΚΙΝΑΛ παρουσίασε μικρή αύξηση (έως 2%) στην πλειονότητα των εκλογικών περιφερειών. Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασε στις περιφέρειες: Ροδόπης (17,37%), Αργολίδος (5,23%), Ξάνθης (4,67%), Κιλκίς (4,15%), Θεσπρωτίας (4,13%), Ηλείας (4,03%), Λασιθίου (3,98%).Ελάχιστη μείωση είχε στις περιφέρειες: Χανίων (-0,02%), Ρεθύμνης (-0,50%), Ζακύνθου (-1,08%).

ΚΚΕ
Το ΚΚΕ σημείωσε άνοδο 2,18% στην περιφέρεια Ροδόπης. Σε όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες είχε μειώσεις ή αυξήσεις που υπολείπονταν του 1%.Η Ελληνική Λύση και το Μέρα25 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές.

Η εικόνα του Νεοέλληνα ειναι τραγική και εντός internet και εκτός! εν έτη 2019 η μάζα έχει μείνει εντελώς άσχετη.

Η μια όψη: Με τέτοια κριτήρια ψηφίζουν πολλοί όπως στην εικόνα δογματικοί νεοέλληνες, μερικοί πάνε από το ενα κόμμα στο άλλο νομίζοντας οτι κατι αλλάζει ενώ πάνε σε κόμματα που ανήκουν στους ίδιους, φτιάχνεις 5 κόμματα δικά σου και άστους να τσακώνονται όπως κάνουν για ομάδες ποδοσφαίρου και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους ..

Η άλλη όψη: έχει να κάνει με το γένος,τουτέστιν: πολλοι ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων στο χαρακτήρα και στο γένος ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι, γιαυτό δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα,όπως φιλοχρήματοι, πονηροί, ύπουλοι, αδίσταχτοι, εκμεταλλευτές κτλ,όλο με ποδόσφαιρο και λοιπες χαζομάρες ασχολούνται, ουδεμιά σχέση με τον πνευματικό κόσμο και το κόσμο της αναζήτησης δείγμα κατωτερότητας και υλιστών με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΥΓ Στην Κρήτη ψήφιζαν τα κλασικά, δεν κάνει εντύπωση, αλλα αν πει κάνεις λογικός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό εκεί δεν έχουν ουδεμιά σχέση με αρχαίους ειναι ανθέλληνας! ανθέλληνας θα γίνεις επίσης αν είσαι δίκαιος και αντικειμενικός και πεις την ιστορια όπως έχει χωρίς ιδεολογικές ηλιθιότητες.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications