Ξέσπασε η μητέρα της 6χρονης Στέλλας: «Δεν ήταν για τα σκουπίδια το αγγελάκι μου»

Ράγισαν καρδιές στο Εφετείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της μικρής Στέλλας από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, τον Απρίλιο του 2017.

Η τραγική μητέρα, κρατώντας στα χέρια της μια φωτογραφία της μονάκριβης κόρης της δε σταματούσε να φωνάζει με αναφιλητά, γιατί το έκανε αυτό ο πρώην σύζυγός της.

«Ακόμα και σήμερα το γιατί σκότωσε το κοριτσάκι μου θα με τρώει. Είναι δυνατόν να έχει σκοτώσει το παιδί, να σκηνοθέτησε ότι έγινε ληστεία και μετά να το πέταξε στα σκουπίδια; Συγγνώμη δε ζήτησε ποτέ, ο μικρός ζητάει συνεχώς την αδελφή του, τι να του πω ότι την σκότωσε ο πατέρας του;», είπε η μητέρα.

Όπως είπε, ο 63χρονος, πρώην αστυνομικός έφτασε στο σημείο να δασκαλέψει τον γιο του ότι έγινε τάχα ληστεία, ενώ έπαιζε θέατρο μπροστά της, λέγοντάς της ότι τους έκλεψαν τη μικρή.

Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά;

Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί;

Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο πού θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…

Αυτό το γιατί μας τρώει. Εκείνος μου είπε ότι έγινε κατά λάθος γιατί έκλαιγε η μικρή και για να μην ξυπνήσει ο αδελφός της έκλεισε τη μύτη και το στόμα.

Εάν ήθελε να την κάνει μόνο να σωπάσει γιατί της έκλεισε και τη μύτη; Αν έγινε κατά λάθος να το δεχτώ, αλλά γιατί τόσα ψέματα, γιατί δεν πήρε το ΕΚΑΒ αλλά πήγε και την πέταξε στον κάδο;

Star.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications