Συγκλονιστική μαρτυρία για το έγκλημα στα Καμίνια: “Η γιαγιά δεν κάθονταν ήσυχα, φώναζε“ είπαν οι ληστές!

Η 39χρονη περιέγραψε στις Αρχές πώς μαζί με έναν 44χρονο έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου μια 80χρονη στα Καμίνια για να τη ληστέψουν.

“Η γιαγιά δεν κάθονταν ήσυχα, φώναζε, την πατούσαμε στο θώρακα και ο … την χτυπούσε γροθιές στα πλευρά για να μαρτυρήσει που έχει χρήματα και αυτή έλεγε πως δεν έχει”.

Με αυτό τον κυνικό τρόπο, μια 39χρονη Βουλγάρα, εξιστόρησε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πως σκότωσε στο ξύλο, μαζί με τον 44χρονο Έλληνα συνεργό της, μια 80χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της στα Καμίνια του Πειραιά, τον περασμένο Νοέμβρη με σκοπό να την ληστέψουν.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς η άτυχη γριούλα είχε βρεθεί άγρια ξυλοκοπημένη μέσα στο διαμέρισμά της από γείτονές της.

Το Νοέμβριο του 2018 ένας γείτονας της 80χρονης είπε στον 44χρονο και την 39χρονη ότι η ηλικιωμένη έχει χρήματα στο σπίτι και όλοι μαζί οργάνωσαν τη ληστεία.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και αφού χτύπησαν τη μπαλκονόπορτα, η ανυποψίαστη 80χρονη τους άνοιξε για να ζήσει λίγο αργότερα εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους.

Η 80χρονη άντεξε στα τραύματά της μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications