Κάτι Υπερφυσικό Συμβαίνει σε Τούνελ στην Κρήτη;

Τα ανεξήγητα φαινόμενα είναι η αδυναμία μας και όπου τα βρίσκουμε κάνουμε και τις σχετικές αναφορές γι’ αυτά. Υποστηρίζεται ότι για κάθε τι που συμβαίνει αλλά δεν υπάρχουν εμφανείς εξηγήσεις, συμβαίνει κάτι το μεταφυσικό ή το υπερφυσικό.

Από την άλλη μεριά, υποστηρίζεται πως για όλα τα ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα που μπορεί να συμβαίνουν στον κόσμο, υπάρχει μία λογική εξήγηση η οποία απλά, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας.

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι πως κάτι περίεργο και φαινομενικά υπερφυσικό συμβαίνει σε ένα τούνελ στην Κρήτη, γιατί πολλοί οδηγοί αποδίδουν αυτό που συμβαίνει σε φαντάσματα ή σε κάτι ανεξήγητο.

Όπως αναφέρει το fonien.gr, όσοι περνούν από το τούνελ Βραχασίου, απορούν διότι χωρίς λόγο τα φώτα σβήνουν και ανάβουν ξανά ενώ κατά περιόδους ακούγεται και μια σειρήνα σαν να χτυπά κάποιος συναγερμό:

Απορούν όσοι περνούν το τούνελ Βραχασίου διότι χωρίς λόγο τα φώτα σβήνουν, και ανάβουν ξανά ενώ κατά περιόδους χτυπά και μια σειρήνα σαν να χτυπά κάποιος συναγερμό.

Επαγγελματίες και μη έχουν αναφέρει το θέμα αυτό καθώς ειδικά τις πρωινές ώρες με τον έντονο ήλιο δημιουργείται εικόνα τρόμου στο τούνελ το οποίο άμεσα χρειάζεται…σέρβις

Είναι όλα αυτά μία λανθασμένη αντίληψη που έχουν οι περαστικοί; Είναι κάποια βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο ή μήπως συμβαίνει κάτι «άλλο»;

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications