Την κούρεψα όταν διάβασα το μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο– Σκληρές εικόνες μπροστά στα παιδιά τους.

Κούρεψε τα μαλλιά της γυναίκας του με μαχαίρι επειδή βρήκε ερωτικό μήνυμα από τον εργοδότη της, στο κινητό της τηλέφωνο.

Αυτό ισχυρίστηκε για να δικαιολογήσει την πράξη του 44χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε χθες (06-06-2019) από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Μάλια όπου ζει το ζευγάρι μαζί με τα ανήλικα παιδιά του. Η 39χρονη υποστηρίζει ότι ενώ κοιμόταν απογευματινές ώρες, ο σύζυγος της ανέβηκε πάνω της και πριν προλάβει να αντιδράσει της έκοψε με το μαχαίρι το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της.

Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, μαζεύτηκαν οι γείτονες και ο 44χρονος εξαφανίστηκε για να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα περίπου δύο ώρες μετά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ίδιος αποδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζει όμως ότι «θόλωσε» όταν βρήκε το ύποπτο μήνυμα.

ΥΓ 1: πως και δεν την έσφαξε? ειδικά εκεί στην Κρήτη ειναι "ειδικοί" σε αυτά! οχι οτι δεν γίνεται και άλλου με ελληνόφωνους αγρίμια. Σίγουρα με αριστερές τάσεις θα ειναι.

ΥΓ 2:Σκληρές εικόνες μπροστά στα παιδιά τους, σιγά τα αυγά! και εκείνα σαν αυτόν θα έχουν βγει αγρίμια, και οι φερόμενοι ψυχολόγοι δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε, άπλα παπαγαλίζουν ότι τους έχουν μάθει, ο παράγοντας "γένους" δεν υπάρχει καν στην ψυχολογία για ευνοήτους λογούς !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications