Στη φυλακή ο εκατομμυριούχος που το «έκανε» με 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος

Στη φυλακή οδηγείται ο εκατομμυριούχος που το «έκανε» με 15χρονη στο ιδιωτικό του αεροσκάφος εν ώρα πτήσης, αφού καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη.

Ο εκατομμυριούχος CEO της εταιρείας επενδύσεων του Νιου Τζέρσι, Στέφεν Μπράντλεϊ Μελ (Stephen Bradley Mell), απολογήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα και καταδικάστηκε για παραβίαση των κανόνων αεροπλοΐας, για σ@ξουαλική πράξη με ανήλικη και για παιδική π@ρνογραφία.

Ο 53χρονος εκατομμυριούχος είχε προκαλέσει σάλο, όταν έβαλε το αεροσκάφος στον αυτόματο πιλότο, προκειμένου εκείνος να «το κάνει» με τη νεαρή παρτενέρ του, πετώντας από το Σόμερσετ, στο Νιου Τζέρσι.

Ο Αμερικανός golden boy βρέθηκε να έχει πολλές γ@μνές φωτογραφίες της 15χρονης στο κινητό του, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του απέναντι στο δικαστήριο.

Ο Μελ φέρεται να ξεκίνησε επαφή με το μικρό κορίτσι το 2017, μέσω του Snapchat.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 53χρονος ήταν εκείνος που ώθησε τη 15χρονη να ξεκινήσει το «παιχνίδι» μαζί του, ρωτώντας αν η έφηβη γνωρίζει πώς να κάνει στοματικό έρωτα.

Ενδιαφέρον έχει το πώς η 15χρονη βρέθηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Μελ, καθώς στο σημείο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ζήτησε από τον εκατομμυριούχο CEO της επενδυτικής εταιρείας, να μάθει στην κόρη της να πιλοτάρει αεροσκάφη.

Κατά την επιστροφή, ο Μελ έβαλε το αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο και επιδόθηκε σε πράξεις με τη 15χρονη.

Η «ολοκληρωμένη» σχέση του 53χρονου με την έφηβη συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες, ενώ την προμήθευε και χάπια αντισύλληψης, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Τελικά, η παράνομη σχέση έγινε αντιληπτή, όπως και η υπόθεση με τον αυτόματο πιλότο στο αεροσκάφος, γεγονός που οδήγησε τον 53χρονο στο δικαστήριο και τελικά στην καταδίκη του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications