Δασκάλα έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε 13χρονο: «Σε θέλω χωρίς όρια»

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της βρέθηκε η 28χρονη δασκάλα της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου Las Bricas στην πολιτεία της Αριζόνα, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή για τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία σημειωτέον είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια κατηγορείται ότι διατηρούσε πολύμηνο δεσμό με έναν από τους μαθητές της τάξης της, ενώ σαν αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με το ανήλικο αγόρι.

Η σχέση της 28χρονης δασκάλας με το νεαρό μαθητή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018 όταν η μητέρα του τελευταίου διαπίστωσε την ύπαρξη των επίμαχων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού, ενώ ακολούθησε τόσο η απομάκρυνσή της από το σχολικό περιβάλλον όσο και η ποινική δίωξη εναντίον της για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Ζαμόρα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή τη σχέση της με τον 13χρονο μαθητή και κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, με την ποινή της να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 28χρονη δασκάλα είχε συνευρεθεί επανειλημμένα με τον μαθητή εντός της σχολικής αίθουσας, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασε να ερωτοτροπήσει μαζί του μπροστά σε έναν ακόμα ανήλικο μαθητή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications