Το χειρότερο θα ειναι να παίρνουν τις ψυχές σας!!!

Έχετε ακούσει ότι κάποιοι πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για να γίνουν διάσημοι? η μήπως ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και αυτό? θεωρίες συνωμοσίας φράση σανός όπως πολλές άλλες που ταΐζουν τα ορκ και αυτά με την σειρά τους παρασύρουν και τους άλλους.

3000 χρονιά χρειάστηκαν για να κατακτήσουν την Γη(!) εκατομμύρια χρονιά και ο άνθρωπος ζει μονο μια φορά και 70-90 χρονιά? με αυτή την λογική μονο για την Γη θα χρειάζονταν εκατομμύρια νέες ψυχές-ενεργεία κάθε 100 χρονιά, λίγο αφύσικο αυτό δεδομένου οτι η "ενεργεία" δεν χάνεται και γίνεται ανακύκλωση,υπάρχει περίπτωση όμως να συμβαίνει κάτι άλλο που εξηγεί και το λόγο που κάποιοι πούλησαν την ψυχή τους στον σατανά, και δεν ειναι ο χριστιανικός σατανάς όπως νομιζουν οι περισσότεροι αλλα άλλος που προσκυνούν κάποιοι που ειναι ανάμεσα μας .

Το να διαβάζουν βιβλία τι είχαν γράψει παλιότερα πολλοί για να βρουν την αλήθεια ενώ ειναι μπροστά τους με ξεπερνάει,άλλο που οι περισσότεροι κατώτεροι ασχολούνται με ηλιθιότητες εκ φύσεως τους και δεν έχουν καμιά σχέση με την αναζήτηση (ορκ). Το πρόβλημα ειναι ότι πριν 10 χρονιά δεν τους έβλεπες άλλα σήμερα με το ίντερνετ τους βλέπεις live! παρ' όλ' αυτά εκατομμύρια έχουν πλήρη άγνοια και εκφυλίζονται έχοντας επαφές μαζί τους στην ζωή τους και διαβάζοντας τις έγκυρες πήγες τους αποχαύνωσης που ρίχνουν το επίπεδο νόησης σε κατώτερα επίπεδα .

Ένα άλλο γεγονός ειναι ότι νομίζουν ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως τους έχουν μάθει, πολύ βολικό, και την ίδια ώρα πολλοι πολλές ειναι αγκαλιά με "δαίμονες"! ας τους ονομάσουμε έτσι, εκτός από αυτούς υπάρχουν και τα ork κατώτερα πνεύματα ανάμεσα μας αυτοι υιοθετούν άπλα οτι τους έχουν μάθει οι πρώτοι ειναι κοινός φάρμες για τους δαίμονες, συνεπώς εχουμε δύο κακά στο πλανήτη!

Οι γυναίκες δε που έχουν πάρε δώσε με αυτούς η με τα ορκ ειναι ξοφλημένες και δεν το ξέρουν, μερικές από αυτές βγαίνουν στην Αννίτα Πάνια μετά και λένε τον πόνο τους για το πόσο άσχημα τους φέρθηκαν! αλλες τρώνε ξύλο και κάθονται η τρέξουν στο στόμα του φιδιού-δαίμονα και στο φεμινισμό να σωθούν από τους ίδιους η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας, για την ιστορία αυτοί οι δαίμονες πρόσφατα σκότωσαν κοπέλα του θεϊκού γένους πριν μερικούς μήνες ....

Πήγαν να το κουκουλώσουν δήθεν ως αυτοκτονία με σύνεργο την ίδια την αστυνομία, και όπως φαίνεται το θέμα θάφτηκε κανένας ένοχος και δεν ακούστηκε τίποτα ξάνα ..Αυτή ειναι ακραία περίπτωση, συνήθως τις ρίχνουν στο επίπεδο τους η της μετατρέπουν σε p@ρνες ..

Το ερώτημα ειναι αφού πριν 1000 με 2000 χρονιά υπήρχε σε όλη την Ευρώπη αρχαία Ελλάδα και μέχρι την Ινδία μονο ένα αγνό θεϊκό γένος πως εμφανίστηκαν τόσοι δαίμονες και ορκ που πάνε την κοινωνία στο πάτο, και απο παράδεισο μετατρέπουν την Γη σε κόλαση?

Δυο ειναι οι εκδοχές: είτε έρχονται από άλλου εδώ βλέπε σελήνη σκάφος,είτε γίνεται ένα είδος μετάλλαξης κάτι σαν την πτώση των αγγέλων...Σε κάθε περίπτωση τα ερπετά δαίμονες θεωρούν ιδιοκτησία τους την Γη και εσάς φάρμες!

Η Γη ειναι η εξορία των ανθρώπων λένε οι πολύ ψαγμένοι ερευνητές,έτσι όπως την έκαναν έχει βάση αυτό, τι γίνεται αν από ανώτερες ψυχές πέφτουν σε κατώτερα επίπεδα στην μια ζωή τους, έχοντας συνεργαστεί η να έχουν βοηθήσει δαίμονες άθελα τους και μετά γεννιούνται ως ορκ η μετατρέπονται σε δαίμονες?

Αυτό θα εξηγεί και την εξορία και το γεγονός οτι θα πληρώσουν για αυτά που διέπραξαν στην προηγούμενη ζωή τους!επίσης εξηγεί γιατί ζητούν να πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για τους κάνουν διάσημους! εδώ ειναι η κόλαση και ο παράδεισος δεν υπάρχουν καζάνια που βράζουν τους αμαρτωλούς! αλίμονο σε αυτούς που εχουν πάρε δώσε με δαίμονες χωρίς να το ξέρουν και με ork που ρίχνουν το επίπεδο νόησης,και τέτοια έχουν σε έγκυρες πήγες τους !

Αν είσαι κάλος και αγνός μπορείς να δεις εύκολα το κακό και τους δαίμονες! αφού ειναι το αντίθετο από σένα εκτός και σε έχουν τυφλώσει η έχεις πάρε δώσε η ακόμα χειρότερα να έχεις μεγαλώσει μαζί τους και τους έχεις συνηθίσει και δεν βλέπεις την χαώδες διάφορα.

Το ίδιο ισχύει για πολλούς ελληνόφωνους που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων και στο χαρακτήρα-πνεύμα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι, γιαυτό δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα! δεν έχουν ίχνος αρετής, φιλοχρήματοι, πονηροί, ύπουλοι, εξαπατούν,αδίσταχτοι, εκμεταλλευτές,κοκ. Και δεν έχουν καμια σχέση με το πνεύμα και τέτοιου είδους θέματα αντίθετα τα θεωρούν χαζομάρες (δείγμα κατώτερων να χλευάζουν οτι δεν μπορούν να καταλάβουν) το ποδόσφαιρο ειναι πολύ πιο σοβαρό θέμα για αυτά τα ορκ γνωστά και ως γκοχιμ επίσης .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications