Μήπως έρχονται από άλλη διάσταση και οχι από το σύμπαν εξωγήινοι φαντάσματα κτλ?

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο που εξηγεί πολλά ανεξήγητα και παραφυσικά, οπως για πύλες που έχετε ακούσει, για κοίλη Γη (πύλη σε μια άλλη διάσταση μονο οι εκλεκτοί εισέρχονται ) και πολλά άλλα που για τα μη πνευματικά κατωτέρα άτομα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και μύθος!

Αφορμή:Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τον τρόπο να φωτογραφίζει αλλοδιαστατικές οντότητες... Το σύμπαν, η ίδια η ζωή, είναι πολύ πιο πολύπλοκη από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Κάθε διάσταση έχει την δική της πραγματικότητα και διαφορετική εκδοχή της δικής μας πραγματικότητας.

Άλλα και αυτό Μαμά, ο θείος μου έρχεται και παίζουμε: Παιδιά που βλέπουν φαντάσματα!, και πολλά άλλα σύγχρονα στοιχεία και οχι μονο και μερικά ειναι μπροστά τους αλλα τους έχουν μάθει να μην τα βλέπουν η τα έχουν συνηθίσει, (φταίει ο λάθος τρόπος επι σκοπού που κοιτάζουν τα πράγματα ) και εγώ έβλεπα μικρός φαντάσματα αλλα και μια γνωστη επίσης καυκάσια. Φαίνεται ότι κάποτε η καυκάσια φυλή είχε αυτη την δυνατότητα και πολλές άλλες αλλα με τον εκφυλισμό τις έχασε, έτσι προέκυψαν όλα αυτά που ονομάζουν μύθους αφού όλες οι αναφορες για φαντάσματα προέρχονται μονο απο μέρη της που κατοικεί το ευρωπαϊκό γένος .

Επίσης όλοι οι καυκάσιοι είμαστε πνευματικά άτομα μεταξύ άλλων όπως εφευρετικοί άπλα κάποιοι έχουν χαθεί αφού εχουν πάρε δώσε με @@@@@@, θα τα ξεχωρίστε αφου λένε τα πάντα μύθους και θεωρίες συνωμοσίας και χλευάζουν σαν "δαίμονες", επίσης η συναναστροφή μαζί τους και μονο αυτόματα ρίχνει το επίπεδο αντίληψης σε κατώτερο..

Για λογούς ότι παρακολουθουν δεν λέω περισσότερα δημοσιά, ίσως γράψω κάποια στιγμή βιβλίο που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον κόσμο όσοι το διαβάσουν και εξηγεί και πολλά που γίνονται αυτή την στιγμή...Επίσης θα σταματήσουν να φοβούνται τον θάνατο... «Την ημέρα που η επιστήμη αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία από ό,τι σε όλες τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.» Nikola Tesla, ακριβώς αυτό έκαναν οι "κακοί Γερμανοί" πριν 80 χρονιά..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications