Τραμπ στον αριστερό κοιμισμένο που τον έχουν για πρωθυπουργό Ισπανίας: «Κάτσε!» [βίντεο]

Από την συμπεριφορά τους και μονο φαίνονται τι ύπουλοι ειναι, τώρα πως οι μάζες νομιζουν οτι κάνουν κουμάντο σε χώρες αυτά τα βλήματα και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, ειναι απορίας άξιο, αυτά κάνει η προπαγάνδα τους, αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο ούτε σε περίπτερο! και αν πάθουν λάστιχο δεν μπορούν να καταλάβουν πως αλλάζει μια ρόδα πέρα που ειναι άχρηστοι και δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, κλασικό χαρακτηριστικο αριστερών αυτό! σημείωση δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης ιστορικά κομμουνιστής αριστερός!(ότι τεχνολογία έχετε σήμερα ειναι από "φασίστες") άλλα στην εξαπάτηση ειναι εξπέρ, (έτσι ειναι και στην ζωή τους δεν ειναι θέμα πολίτικης μονο), ο λόγος που ειναι έτσι? βρείτε το μονοί σας!

Σε μια έγκυρη πηγή τους θίχτηκαν γιατί έχουν μάθει τον όχλο να τους προσκυνούν, και γράφουν :

Με μια αγενέστατη προσταγή, o Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, «ταπείνωσε» τον πρωθυπουργό της Ισπανίας στην σύνοδο των G20. O σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ κατά τη σύνοδο των 20 ισχυρότερων βιομηχανικών χωρών παγκοσμίως (G20) που διεξάγεται στη Οσάκα, είδε τον Τραμπ να περνά πίσω του και κάτι του είπε.

Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος φάνηκε οργισμένος, χωρίς διάθεση για κουβέντα και τον πρόσταξε δείχνοντας με το δάχτυλό του την θέση: «Κάτσε!» του είπε και έφυγε. Ο Ισπανός πρωθυπουργός χαμογέλασε προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του και επέστρεψε στο κάθισμά του. Ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο «ταπεινωτική συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου έναντι του προέδρου της ισπανικής κυβέρνησης».

Τυπική φάτσα αριστερών και συμμοριτών, τέτοιες φάτσες θα βρείτε σε έγκυρες πήγες τους να παριστάνουν τους ειδικούς επι πάντως και να χλευάζουν, να συκοφαντούν και να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες η φάρα τους που νομίζουν ότι ειναι ιδεολογία οι μάζες έσφαζε καυκάσιους ως φασίστες ανεξαρτήτου χωράς και παρουσιάζουν τα θύματα τους ως κακούς κλασική τακτική καθε αδίσταχτου που αντιπροσωπεύει το κακό επι της Γης :

Δείτε πως κοιτάει να δει αν τον βλέπουν, δεν ξέρει οτι υπάρχουν κάμερες? αλλα να χαιρετάει με την κομμουνιστικη γροθιά που σημαίνει βαρβαρότητα ξέρει:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications