Μαμά, ο θείος μου έρχεται και παίζουμε: Παιδιά που βλέπουν φαντάσματα!

Τον Μάιο του 2019, ο βρετανός τραγουδιστής Robbie Williams είπε σε μια συνέντευξη ότι όταν ήταν μικρός είχε δει φαντάσματα. Και ένα από τα τραγούδια του που ονομάζεται "Άγγελοι" ηταν από αυτό το γεγονός. «Όταν ήμουν παιδί, μιλούσα συχνά με ανθρώπους που δεν μπορούσαν να δουν άλλοι και ο πατέρα μου φοβόταν γιατί ηταν νεκροί», δήλωσε ο Ουίλιαμς.Αργότερα, Βρετανοί δημοσιογράφοι βρήκαν δύο ακόμη άτομα στη χώρα που δήλωσαν παρόμοια πράγματα.

Την δήλωση του Williams την σχολίασε ο ψυχικός Μπλερ Ρόμπερτσον και είπε ότι τα παιδιά μπορούν εύκολα να δουν τα πνεύματα των νεκρών επειδή ειναι αγνά ακόμα και δεν είναι τόσο θρησκευόμενοι όσο οι ενήλικες. "Δεν γνωρίζουν ότι τα φαντάσματα δεν υπάρχουν, αλλά οι νεκροί συγγενείς μας σίγουρα παρακολουθούν όλους μας και είμαι πεπεισμένος για αυτό και συχνά τα μικρά παιδιά τους βλέπουν".

Wada Green η εικονιζόμενη
Η Wade Green ήταν ηλικίας 5 ετών, όταν ένας άντρας με ριγέ ρόμπα, που έμοιαζε με φυλακισμένο, εμφανίστηκε στο σπίτι και κυνηγούσε το κορίτσι σε σκαλοπάτια, τώρα ειναι 19 ετών και θυμάται ακόμα το περιστατικό αυτό. Αλλά τώρα ξέρει ότι αυτό δεν ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο, αλλά ένα φάντασμα, και δεν το έβλεπε κανείς άλλος.

"Η μητέρα μου φοβόταν τρομερά για τη συμπεριφορά μου, ειδικά όταν κάποτε άπλωσα το χέρι μου για να χαιρετήσω μια γριά που δεν έβλεπαν οι γονείς μου, γιατί είχε πεθάνει." Την είδα, στάθηκε στην είσοδο του σπιτιού μας και είπα στους γονείς μου ότι στέκεται εκεί και μας βλέπει. "

Αυτό συνέβη όταν οι γονείς της Vada μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, αργότερα βρήκαν ένα άλμπουμ σε ένα συρτάρι με φωτογραφίες προηγούμενων κατοίκων και ο Wada επισήμανε την ηλικιωμένη γυναίκα σε μία φωτογραφία που είχε πεθάνει και είπε ότι εκείνη ήταν εκείνη που βρισκόταν στην πόρτα.

Όταν ήμουν μεγαλύτερης ηλικίας, συνέχισα να βλέπω φαντάσματα, όταν ήμουν 6 χρονών, μετακομίσαμε σε ένα παλιό βικτοριανό αρχοντικό, μια μέρα που ξύπνησα υπήρχε μια γυναίκα να κάθεται δίπλα μου στο κρεβάτι μου. Σε μια άλλη περίπτωση, ήμουν στο δωμάτιό μου και έπαιζα και δύο κορίτσια εμφανίστηκαν και αρχίσαμε να παίζουμε μαζί. Τότε είπα στη μητέρα μου για αυτά και τρόμαξε. Αποδείχθηκε ότι ο ξάδερφος του μπαμπά μου είχε δύο κόρες και πέθαναν στην ίδια ηλικία ήμουν τότε. Η μαμά μου σκέφτηκε ότι είδα αυτά τα δύο κορίτσια που είχαν πεθάνει. " Η Wada λέει ότι σταμάτησε να βλέπει νεκρούς όταν έγινε έφηβη. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει ασυνήθιστες αισθήσεις που εμφανίζονται μόνο σε ορισμένες περιοχές.

Περίπτωση Thomas Green
Η Rachel Rogers εργάζεται ως δικηγόρος και ζει στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας, έχει 12χρονο γιο,τον Thomas, που από νεαρή ηλικία έβλεπε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. "Μια φορά στο κρεβάτι του όταν ήταν τριών ετών είπε: Ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα μου ερχεται και παίζουμε ", γύρισα το κεφάλι μου, αλλά δεν έβλεπα κανέναν.Μη με κοροϊδεύεις,δεν υπάρχει κανένας εκεί ", είπα, αλλά ήταν ανένδοτος και άρχισε να τον περιγράφει. Είπε οτι φορούσε γυαλιά και ότι ψηλότερος από μένα, αλλά πολύ λυπημένος. με φόβισε πάρα πολύ ", λέει η Rachel.

Κατά τους επόμενους μήνες συνέχισε να βλέπει αυτόν τον άνθρωπο με γυαλιά δίπλα του και συχνά έπαιζε μαζί του. Η μητέρα του σκέφτηκε ότι το αγόρι είχε απλώς πολύ φαντασία και έναν "φανταστικό φίλο". Αλλά τότε άρχισε να επικοινωνεί με άλλους γονείς και να μελετάει παρόμοια περιστατικά και συνειδητοποίησε ότι ίσως ο γιος της βλέπει ένα φάντασμα.

Σύντομα παλιές φωτογραφίες των συγγενών της έπεσαν στα χέρια της και όταν τις κοίταξε ο Thomas αμέσως αναφώνησε: «Αυτός είναι που παίζει μαζί μου».

Στην εικόνα ήταν η γιαγιά της Rachel την ημέρα του γάμου της και ο σύζυγός της δίπλα της. Ήταν ψηλός και φορούσε γυαλιά. "Ήταν ο δεύτερος σύζυγος της γιαγιάς μου, δεν τον γνώρισα, αφού έμενε σε άλλο σπίτι και πέθανε στη δεκαετία του 1980 όταν ήμουν 16 χρονών". Εκτός από αυτό το φάντασμα, ο Thomas δεν είδε κανέναν άλλον από τους νεκρούς στο σοι, αλλά η μητέρα του πιστεύει ότι έχει ένα υπερφυσικό δώρο.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications