Με τι ασχολούνται οι “σοβαρές” ιστοσελίδες όταν δεν κάνουν προπαγάνδα? με γάμο Κικλιλια - Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού, που παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια, ήταν μια λαμπερή νύφη, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το απλό νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Zeus + Δione, απέσπασε από όλους διθυραμβικά σχόλια, καθώς αναδείκνυε την κομψότητά της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Λίγο πριν από τις 6 έφτασε στους Αγίους Ισιδώρους ο Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη.

Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφίας Γαβριήλ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται προσωπικά.

Αμέσως μετά, η νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας πέταξε την ανθοδέσμη στις φίλες, από τις οποίες την έπιασε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη. Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο αδερφός τους Μάξιμος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Ο λόγος που έδωσαν εντολή στην google facebook να κάνει πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες δηθεν για fake news όταν όλες οι δίκες τους πήγες ειναι γεμάτες παραχάραξη της ιστορίας υποκρισία και ψέμματα, και μετακίνησαν τον όχλο σε "έγκυρες πήγες" τους ύπνωσης και αποχαύνωσης, ειναι για να ασχολούνται με ανούσια πράγματα και να μην ερευνούν για τίποτα και ξυπνήσουν από το Matrtix.. Και ήδη έχουν κάνει δεδομένα τα ψεμματα τους οι περισσότεροι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications