Παράξενη πληροφορία για μολυσμένους αρουραίους στο γνωστό περιστατικό του Ρόζγουελ!

Τι σχέση έχει το ιαπωνικό σχέδιο για «βόμβα πανώλης» κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και του περιστατικού στο Roswell το 1947 με την πτώση άγνωστου αντικειμένου;

Ο Αμερικανός ερευνητής Lance Oliver, επικεφαλής μιας ομάδας της Paranormal Society για τη μελέτη των παραφυσικών φαινομένων στην πόλη Denton, δήλωσε ότι συναντήθηκε κάποτε με ένα άτομο που τον Ιούλιο του 1947 είδε πως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Roswell καθάριζαν την περιοχή οπού έπεσε ένα αγνώστω αντικείμενο .

Και αυτό το άτομο περιέγραψε και κάτι άλλο, το οποίο δεν αναφέρεται σε καμία ερευνά των γεγονότων στο Roswell του Νέου Μεξικού με το UFO. Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα κοπάδι με πολύ ασυνήθιστους αρουραίους στο αγρόκτημα του.

Αυτούς τους αρουραίους συνάντησε η ομάδα εκκαθάρισης εδάφους και οι στρατιώτες, οι αρουραίοι μετακινήθηκαν όπως ένα μικρό κοπάδι, ηταν ενωμένα στενά μεταξύ τους και ταυτόχρονα συμπεριφερόταν ως ένας συντονισμένος οργανισμός. Του φάνηκε πολύ παράξενο και τρομακτικό.

Ένας άλλος Αμερικανός ερευνητής ο Nick Redfern βρήκε ιστορικά αρχεία στην αναφορά του ιαπωνικού σχεδίου μιας βακτηριολογικής επίθεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το σχέδιο ηταν μπαλόνια, τα οποία σύμφωνα με το σχέδιο είχαν κουτιά με μολυσμένους αρουραίους με βακίλους της πανώλης και τα μπαλόνια θα μεταφέρονταν με τον αέρα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και πριν από αυτό, οι Ιάπωνες το 1940-1942 μόλυναν με επιτυχία τους Κινέζους με πανώλη, απελευθερώνοντας επίσης μολυσμένους αρουραίους με ψύλλους και φορείς της πανώλης στην επικράτειά τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ στα Αγγλικά: http://factsanddetails.com/asian/ca67/sub426/entry-5518.html .

Σε σχέση υπάρχει με αυτά τα δύο γεγονότα, ο ίδιος Nick Redfern αναρωτιέται αν το περιστατικό του Roswell θα μπορούσε να ήταν ιαπωνική επίθεση με τη συμμετοχή αρουραίων με καθυστέρηση αρκετών χρόνων. Ίσως στο Roswell δεν έπεσε ένα UFO, αλλά ένας αερόστατο με μολυσμένα ποντίκια και γι 'αυτό οι αρουραίοι είχαν περίεργη συμπεριφορά;

Ωστόσο, αν ήταν έτσι, θα είχε ξεσπάσει μια επιδημία πανώλης στο Roswell το 1947. Υπάρχει ένα άλλο περίεργο ιστορικό γεγονός, πιθανότατα σχετικό με τις παραπάνω πληροφορίες και με αρουραίους. Το 1950, μια αποικία αρουραίων μολυσμένων με πανώλη ανακαλύφθηκε τυχαία στην ίδια περιοχή του Νέου Μεξικού στη Sandia Base. Και αυτή η βάση, από το 1946 έως το 1971 ήταν ο κύριος τόπος ανάπτυξης και αποθήκευσης πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ.

Φυσικά, αυτό δεν ανακοινώθηκε επίσημα, και η ιστορία των αρουραίων με πανώλη αποσιωπήθηκε. Αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και προφανώς κάποιοι προσπάθησαν να οργανώσουν μια τεράστια επιδημία πανώλης σε αυτή τη βάση.

Την ίδια δεκαετία του 1950, στις 8 Μαρτίου, σημειώθηκε πυρκαγιά στην βάση, σκοτώνοντας 14 άτομα. Η αιτία της φωτιάς δεν ανακαλύφθηκε ποτέ. Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε ένα έγγραφο του FBI το οποίο αναφέρεται σε «βακτηριολογική δολιοφθορά στο Νέο Μεξικό» και ότι σχετίζεται «με τις δραστηριότητες εχθρικών άγνωστων δυνάμεων».

Ο εμπειρογνώμονας Miss Greenfield δήλωσε ότι στο Νέο Μεξικό βρέθηκαν τρωκτικά που είχαν μολυνθεί από μούρα και ότι αυτά τα μολυσμένα τρωκτικά είχαν καταγραφεί στην πολιτεία για αρκετά χρόνια (από το 1947;).

Το έγγραφο είχε 4 περιπτώσεις μόλυνσης από πανώλη στο Νέο Μεξικό. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν θανατηφόρα, ο ασθενής έρχονταν σε επαφή με άγριους αρουραίους.

To θέμα έχει σχέση και με την πανούκλα το μεσαίωνα όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο μας .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications