Έρευνα-προπαγάνδα: Πάρε Σκύλο Αν Θες Να Ζήσεις Περισσότερο Και Να Γίνεις Καλύτερος Άνθρωπος!

Πάρε Σκύλο Αν Θες Να Ζήσεις Περισσότερο (κατάκοιτος?) Και Να Γίνεις Καλύτερος Άνθρωπος (με το ζόρι? άμα περιμένεις να πάρεις σκύλο για να γίνεις "καλύτερος άνθρωπος" ενώ δεν είσαι από την φύση σου άστο, χορτάσαμε υποκρισία ).... Η προπαγάνδα πάσης φύσεως σπάει όλα τα όρια και ειναι πιο εύκολη απο όσο νομίζουν κάποιοι,και παράδοξος όλες οι προπαγάνδες αρχίζουν με το "Έρευνα", βάζεις την προπαγάνδα σε μια έγκυρη πηγή και μετά πάει αλυσίδα ακόμα και αν δεν ειναι καθεστωτικές σελίδες,απο χρήσιμους ηλίθιους που βάζουν ότι βρουν, και το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να έχουν κόσμο!

Τελευταία μάλιστα ότι και να ψάχνεται στην αναζήτηση θα σας βγάζει στην πρώτη θέση τις "γνώστες έγκυρες πήγες" ελέγχεις την πληροφορία; ελεγχεις και την μαζα!την αρχή την έκαναν στο youtube κατεβάζοντας ακόμα και ντοκιμαντέρ με ιστορικές και οχι μονο αλήθειες, θα βλέπετε μονο δικά τους ντοκιμαντέρ ! μετά εξαφάνισαν απο την αναζήτηση όλες τις ανεξάρτητες πήγες, έτσι οποιος ψάχνει κάτι πάντα θα πέφτει σε καθεστωτικές σελίδες! μετά ήρθε η σειρά και στο facebook οτι δεν αρέσει κατέβασμα με τις υποκριτικές δικαιολογίες.

Η προπαγάνδα έχει ως εξής:

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία παρέχει ακόμη πιο πειστικές αποδείξεις, για τη θεωρία που λέει ότι το να έχεις σκύλο αποτελεί ένα από τα δύο-τρία πράγματα της σύγχρονης ζωής που παραμένει αγνό και καλό. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature, δείχνει ότι όσοι έχουν σκύλο ζουν περισσότερο και έχουν μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Οι Σουηδοί επιστήμονες έλαβαν υπόψη δεδομένα από περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα ηλικίας 40-80 ετών, για να διαπιστώσουν αν οι κάτοχοι σκύλων είχαν μεγαλύτερα ή μικρότερα ποσοστά θνησιμότητας σε σχέση με όσους δεν είχαν σκύλο. Ακόμη και οι single ιδιοκτήτες σκύλων παρουσίασαν χαρακτηριστικό πλεονέκτημα – όσοι είχαν σκυλιά είχαν 33% μειωμένο κίνδυνο θανάτου και 11% μειωμένο κίνδυνο καρδιοαγγειακών παθήσεων σε σχέση με τους single μη ιδιοκτήτες σκύλων.

«Ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα στη μελέτη μας είναι ότι το να έχεις σκύλο αποτελούσε ιδιαίτερα σημαντικό προστατευτικό παράγοντα για ανθρώπους που ζουν μόνοι, οι οποίοι είναι μια ομάδα που στο παρελθόν έχει αναφερθεί ότι είχε υψηλότερο κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις και θάνατο σε σχέση με όσους ζούσαν σε σπίτια με περισσότερα του ενός ατόμου. Ίσως ένας σκύλος να είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας, για τα σπίτια των ανθρώπων που είναι μόνοι», δήλωσε η Mwenya Mubanga, που ηγήθηκε της έρευνας, σε ένα δελτίο Τύπου.

Η μελέτη επίσης έδειξε ότι οι μεγαλύτερες ράτσες σκύλων είναι πιο ωφέλιμες από τις μικρές – κάτι που εγώ ισχυρίζομαι εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με τα δεδομένα, οι ιδιοκτήτες μεγάλων σκύλων που αρχικά ανατράφηκαν για κυνήγι ήταν πιο προστατευμένοι από αρρώστιες. Αν και η μελέτη δεν δείχνει γιατί η κατοχή σκύλου βελτιώνει την ανθρώπινη υγεία, οι επιστήμονες εικάζουν ότι έχει σχέση με το περπάτημα.

«Ξέρουμε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων γενικά έχουν μεγαλύτερο επίπεδο σωματικής δραστηριότητας, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγεί τα αποτελέσματα που παρατηρήσαμε. Άλλες εξηγήσεις περιλαμβάνουν την αυξημένη ευεξία και τις κοινωνικές επαφές ή την επίδραση του σκύλου στο βακτηριακό μικροβίωμα του ιδιοκτήτη», είπε μια άλλη συγγραφέας της μελέτης, η Tove Fal.

«Επίσης, μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους κατόχους σκύλους και τους μη κατόχους, προτού καν αγοράσουν σκύλο, οι οποίες μπορεί να επηρέασαν τα αποτελέσματά μας, όπως το ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να πάρουν σκύλο τείνουν να είναι πιο δραστήριοι και να έχουν καλύτερη υγεία», πρόσθεσε η Fal.

--------------

Αυτή η "μελέτη" θα ειναι σαν αυτή που λέει "καθαρό το ελληνικό DNA"! όταν τα πρόβατα θέλουν "ειδικούς τσοπανόσκυλα" να τους καθοδηγούν γιατί αδυνατούν να σκεφτούν τα στοιχειώδες από μονοί τους, αυτά γίνονται. Για την ιστορία το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι γένος! με αλλα λογία σαν λες ότι οι Αθηναίοι έχουν καθαρό αθηναϊκό DNA! γελάνε και οι πέτρες με το τρόπο που αντιλαμβάνονται οι μάζες, γιαυτό κατάντησε έτσι ο κόσμος...Βρείτε για ποιο λόγο προωθούν να έχουν όλοι σκυλιά ως επί το πλείστον στο σπίτι τους! αφού όλοι έχετε πτυχία και θεωρείστε "έξυπνοι" .. Όσο για το πως αντιλαμβάνονται οι μάζες τον κόσμο γενικά? άστο! οι περισσότεροι θεωρούνται μορφωμένοι με πτυχία ενώ δεν ξέρουν τίποτα, τα δε σχολεια ελέγχονται από τους "γνωστούς κύκλους",συνεπώς ακόμα και ο τρόπος που σκεφτονται οι περισσότεροι ειναι αποτέλεσμα της επιρροής τους και όσο μειωμένη αντίληψη-νοημοσύνη έχει κάποιος τοσο πιο πολύ ελέγχεται ..ΥΓ: όλους αυτούς θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες" με "ειδικούς" στην χειραγώγηση των κοπαδιών!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications