Ισχυρές εκρήξεις σε λιμάνι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Καίγονται δέκα τάνκερ! - Μετέφεραν ιρανικό πετρέλαιο;

Θρίλερ με εκρήξεις σε δεξαμενόπλοια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα..

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο λιμάνι Fujairah των ΗΑΕ όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Την στιγμή που συνέβη το γεγονός πετούσαν από πάνω αμερικανικά και γαλλικά μαχητικά και σύμφωνα με το λιβανέζικο al-Mayadeen η πραγματική αιτία του ατυχήματος ακόμα παραμένει άγνωστη.

Αυτή την στιγμή επτά τάνκερ καίγονται και μένει να φανεί τι εθνικότητας είναι και ποιας χώρας το πετρέλαιο μετέφεραν. Σύμφωνα με άλλες πηγές τα τάνκερ είναι δέκα που έχουν υποστεί καταστροφές

Ρωσικά και Ιρανικά ΜΜΕ κάνουν λόγω για φωτιά σε 7 έως 10 πετρελαιοφόρα πλοία

Σύμφωνα πάντα με το Sputnik, πολλαπλές εκρήξεις, μεγάλης ισχύος, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ωστόσο, φωτογραφίες που απεικονίζουν δεξαμενόπλοιο να καίγεται και κυκλοφόρησαν στα μέσα των δύο χωρών,προέρχονται από άλλα περιστατικά που συνέβησαν πριν χρόνια, (αυτό ειναι κάτι που γίνεται όταν δεν υπάρχουν φωτογραφίες να βάλεις, βάζεις από άλλα παρόμοια περιστατικά, γιατί υπάρχουν πολλά τρολλ μαζί πράκτορες που λένε τα γνωστά στο internet, και αν ενοχλεί μια είδηση την βγάλουν και ψεύτικη έτσι,ο νοών νοείτω) και οπως φαίνεται ετσι θα γίνει και εδώ αφού ήδη η καθεστωτική Gulfnews διαψεύδει ότι σημειώθηκαν εκρήξεις το πρωί της Κυριακής (12/5)

Το λιμάνι Φουτζάιρα βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της αραβικής χώρας και απέχει περίπου 70 ναυτικά μίλια από τα Στενά του Ορμούζ.

"The press service of the Fujairah government denied media reports about powerful explosions in the emirate's port earlier this day and confirmed that ship traffic is as usual," όπως αναφέρει το WAM news agency. Πάντως οι τοπικές αρχές δεν θα ήθελαν να παραδεχτούν πως ιρανικό πετρέλαιο μεταφέρεται από τα λιμάνια των ΗΑΕ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications