Αρνείται τον βιασμό ο «Ορέστης», επιβεβαίωσε τη συνομιλία με το θύμα η σύζυγός του

Έρχεται απόψε στην Κύπρο ο Κύπριος ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης από την Scotland Yard, ώστε να συμμετέχει στην αυριανή ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί με τους Κύπριους ιατροδικαστές, επί της σορού της οκτάχρονης Έλενας, η οποία ανασύρθηκε πριν από μία εβδομάδα από την Κόκκινη Λίμνη.

Η σορός της οκτάχρονης βρισκόταν μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, όπως και αυτή της μητέρας της, η οποία είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί την Κυριακή του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις νεκροτομές στις σορούς των άλλων θυμάτων, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος στραγγάλιζε τα θύματά του, με εξαίρεση την 30χρονη Κάτχα Ανού, που ρίχθηκε στο πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας, ο θάνατος της οποίας επήλθε από χτύπημα στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί, οδηγείται ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 35χρονος, όπου η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του για ακόμη οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος, ο οποίος πέρασε από νέα ανάκριση, εμμένει στα όσα ομολόγησε, ισχυριζόμενος ότι δεν διέπραξε άλλους φόνους, ενώ για την εξάχρονη επιμένει ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά την έριξε στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Σε ό,τι αφορά στην καταγγελία για βιασμό από 19χρονη, η οποία, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του «Ορέστη» μίλησε στις Αρχές, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τη βίασε και ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη θέλησή της, θέση την οποία προέβαλε και πριν από δύο χρόνια, όταν προέβη σε καταγγελία αντιπερισπασμού εναντίον της νεαρής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν απειλές.

Η 19χρονη ανέφερε στην καταγγελία της ότι είχε μιλήσει στη σύζυγο του 35χρονου, η οποία, μετά την καταγγελία, κλήθηκε στην Αστυνομία για συμπληρωματική κατάθεση, η οποία επιβεβαίωσε την συνομιλία με την παραπονούμενη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται, γύρω από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν προκύπτει κάτι περαιτέρω από τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, οι μέχρι στιγμής έρευνες αποβαίνουν άκαρπες, ωστόσο συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό και ανάσυρση της τρίτης βαλίτσας.

reporter com.cy

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications