Ξαφνικά θυμήθηκαν τα Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήρια. Μία σύλληψη για ναρκωτικά.

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε υπό κατάληψη κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 42.

Το κτήριο, παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού, ήταν υπό κατάληψη από αντεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου 2014.

Επιχείρηση πραγματοποιείται και σε δεύτερο κτήριο επί της Ζωοδόχου Πηγής.

Ένα άτομο έχει συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και δύο κιλά χασίς σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια όπου έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση με την εκκένωση δύο κτηρίων που ήταν σε κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ μέχρι στιγμής 70 άτομα εντοπίστηκαν στην κατάληψη της οδού Μπουμπουλίνας και οδηγούνται στο αλλοδαπών για να γίνει καταμέτρηση και να εξακριβώσουν ποιοι από τους αλλοδαπούς έχουν χαρτιά και ποιοι ήταν τελείως άγνωστοι για τις ελληνικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

Συνολικά πάνω από 40 κτίρια τελούν υπό κατάληψη στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ενώ λίγες εβδομάδες πριν είχαν γίνει επιχειρήσεις εκκένωσης ακόμα δύο κτιρίων, κατά τις οποίες έγιναν δεκάδες προσαγωγές, ενώ πυροδοτήθηκε και νέα πολιτική κόντρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications