Τράγκας «Πυκνώνουν τα σημάδια για μεγάλο σχέδιο νοθείας στις εκλογές»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά 90.1 FM., κατά του Τσίπρα και της πολιτικής του παρέας, με τα βέλη του να χτυπούν συγκεκριμένα την κ. Δούρου, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι στα 125 φέρετρα».

«Έρχεται το Πάσχα και μετά οι εκλογές. Έρχεται η Ανάσταση και μετά η παραδειγματική τιμωρία και το καυτό μήνυμα προς τους άλλους που έρχονται. Πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι η Ελλάδα είναι πάνω από όλα, ότι η πατρίδα μας είναι πάνω από όλα.

Τα εθνικά θέματα είναι θέματα του λαού, του κυρίαρχου λαού και όσοι δεν τον σέβονται είναι φασίστες. Σε λίγο θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου θα παρακολουθήσουμε τα πάθη του θα αναστηθούμε μαζί του και μετά κάλπες. Μην σκεφτείτε ευρωεκλογές είναι, περιφερειακές είναι και ρίξετε έτσι απλά την ψήφο σας. Μεγάλο λάθος. Και τώρα και όποτε κάνει εκλογές θα είναι κάλπες της τιμωρίας και της μεγάλης περισυλλογής.

Η τιμωρία και η νέα επιλογή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και πρέπει να είναι γενική και για τον δήμαρχο και για τον βουλευτή και για το πρώτο κόμμα και για εκείνον που θα πάει στο Μαξίμου. Ψήφος παραδειγματική. Και θα πάμε όλοι στις κάλπες. Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε με το νόμο των συγκοινωνούντων δοχείων.»

Η κ. Δούρου παραμένει στην περιφέρεια. Δεν παραιτείται με τίποτα. Μένει καρφωμένη στην καρέκλα της παρά τις διώξεις για 125 νεκρούς. Όπως είπε σε συνέντευξη του στο Crash, ο Γιάννης Σγουρός: «η συμπεριφορά της είναι ανήθικη απέναντι στους πολίτες». Η κ. Δούρου είναι πολιτικά ανήθικη. Δεν σέβεται τις 125 οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι σε 125 φέρετρα.

Είναι ολοφάνερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από παχυδερμία. Δεν έχει τσίπα και πολιτική ευθιξία. Ο Τσίπρας είναι ότι πιο πολιτικά γουρουνίσιο γνώρισε η μεταπολίτευση. Μιλάει νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μπροστά στον Ε. Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο είπε ότι «εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια είναι ακραίοι, γραφικοί και ακροδεξιοί».

Δεν ντράπηκε που έβριζε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο. Έπαιξε θέατρο μπροστά στις κάμερες ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στο Μάτι. Και στη Μάνδρα και στο Μάτι έδειξε ότι δεν μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες και να συμπαρασταθεί στο πόνο τους. Πρέπει να θυμόμαστε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Είναι το πιο μεγάλο πολιτικό παχύδερμο και πολιτικό γουρούνι της μεταπολίτευσης.

Όλος ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του 104! Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία. Ήδη πυκνώνουν τα σημάδια για μεγάλο σχέδιο νοθείας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στις κάλπες για μην περάσει η αλλοίωση.

Ότι και να κάνει η πολιτική χολέρα πρέπει να φύγει, να απομακρυνθεί και να στείλουμε καυτό μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μπορούμε να ζήσουμε μέσα στην πρέσα του μνημονίου που καταπατάει όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα.»

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications