Κύπρος: Αναζητούν και την 6χρονη κόρη της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο

Υπό αστυνομική φρούρηση τελεί εκ νέου η σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, ενώ σε νέες έρευνες θα προχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, καθώς υπάρχει καταγγελία για εξαφάνιση και ενός 6χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά και τη σύλληψη του 33χρονου Ρουμάνου, η Αστυνομία αναζητεί και την 6χρονη κόρη του θύματος, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα την ίδια περίοδο που είχε δηλωθεί και η μητέρα της.

Πρόκειται για την MARRY ROSE TIBURCIO, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 5 Μαΐου 2018, είχε εξαφανιστεί μαζί με την κόρη της.

Η Αστυνομία βρέθηκε ξανά στο μεταλλείο Μιτσερού, όπου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική απέκλεισαν την περιοχή και διεξήγαγαν νέες έρευνες, οι οποίες και θα συνεχιστούν την Τετάρτη το πρωί,με το πρώτο φώς της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες διεξάγονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς το φρεάτιο είναι βάθους 150 μέτρων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τα σκουλαρίκια που φορούσε, ενώ είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο το 2018.

Εναντίον του 33χρονου διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και αύριο θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications