Οι «όμορφοι ναοί» όμορφα καίγονται  τα κοροϊδία να ειναι κάλα - Μακρόν Παναγία των Παρισίων:Όρθια» σε 5 χρόνια!

Θέλεις να κάνεις ανακαίνιση μιας εκκλησιάς αλλα δεν ξέρεις με τι δικαιολογία να κάνεις την μάζα να δώσει από τον όβολο της? το γνωστό κόλπο! το είδαμε και στην Ελλάδα το καλοκαίρι, όταν σου ανήκουν όλες οι σελίδες στην πρώτη θέση ελέγχεις και τον όχλο που τις διαβάζει.

Οι ηλίθιοι που ειναι μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες να ειναι καλά, και νομιζουν ότι ειναι "ανεξάρτητες", και οι δεκάδες μισθοφόροι πράκτορες σε αυτές τις σελίδες που παριστάνουν τους "αρθρογράφους" ειναι εκεί "αφιλοκερδώς" για την "ψυχή της φουκαριάρας την μάνα τους"....Ούτε τα υποκριτικά κείμενα που βγάζουν μάτι από τι είδους "άτομα" ειναι γραμμένα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν, αλλα ούτε αναρωτήθηκαν ποιος πληρώνει όλους αυτούς σε αυτές τις σελίδες μαζί με την προώθηση τους και τις ορδες troll που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι. Και κάποιοι περιμένουν σωτηρία υπό αυτές τις συνθήκες.

Διάγγελμα προς τους Γάλλους απηύθυνε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, μία ημέρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Ανοικοδόμηση του εμβληματικού Καθεδρικού σε πέντε χρόνια το σχέδιό του. 750 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη συγκεντρωθεί από δωρεές σε ένα πρωτοφανές "κύμα" αλληλεγγύης.

Στην ανακοίνωση του Ελιζέ νωρίτερα, δεν είχε διευκρινιστεί εάν το διάγγελμα Μακρόν θα σχετίζονταν με τα όσα συνέβησαν με τη τεράστια φωτιά στην Παναγία των Παρισίων ή θα αφορούσε στην ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης των «κίτρινων γιλέκων».

Όλοι, πάντως, πίστευαν πως η Παναγία των Παρισίων θα βρισκόταν στο προσκήνιο, όπερ και εγένετο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε εθνική ενότητα και έκανε λόγο για στόχο ανοικοδόμησης του εμβληματικού Καθεδρικού μέσα στην επόμενη πενταετία.

Μάλιστα, τόνισε πως η «καταστροφή» θα πρέπει να μετατραπεί σε στιγμή ενότητας. 750 εκατομμύρια ευρώ τα 10 άντε 20 εκατομμύρια για την ανακαίνιση και τα άλλα μαντέψτε σε τι τσέπες θα πάνε... easy money...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications