Πακιστάν: Τέταρτη δολοφονία ατόμου που συμμετείχε στην εκστρατεία εμβολιασμών!

Στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν τέτοια "προβλήματα", να ειναι καλά τα ΜΜΕ και οι "έγκυρες πήγες" τους .

Οπλοφόροι πυροβόλησαν και σκότωσαν χθες Πέμπτη νοσηλεύτρια που συμμετείχε σε εκστρατεία εμβολιασμού για την δήθεν πρόληψη της πολιομυελίτιδας. Πρόκειται για το τέταρτο μέλος ομάδας του υγειονομικού προσωπικού ή των αστυνομικών που τους φρουρούν που δολοφονείται μέσα σε μία εβδομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές δύο ένοπλοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, επιτέθηκαν εναντίον ομάδας που έκανε εμβόλια στην περιοχή Σαμάν, στην επαρχία Μπαλουτσιστάν, στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

Όλα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, όταν σε ορισμένα τεμένη στη βορειοδυτική πόλη Πεσάβαρ διαδόθηκε η δήθεν "ψευδής φήμη" πως το εμβόλιο προκαλεί σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις σε παιδιά, προκαλώντας πανικό και εξωθώντας φοβισμένους γονείς να πάνε τα παιδιά τους να εξεταστούν .

Συνολικά 25.000 παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε εκστρατείες εμβολιασμού για την "πρόληψη" της πολιομυελίτιδας αντιμετωπίζουν ολοένα περισσότερες επιθέσεις σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου, περιλαμβανομένου του Πακιστάν, όπου ιερωμένοι και εξτρεμιστές διατείνονται πως το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας είναι ξένη συνωμοσία για να στειρωθούν οι μουσουλμάνοι ή ότι οι εργαζόμενοι στην εκστρατεία εμβολιασμού είναι κατάσκοποι δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications