Απρίλιος, μήνας φωτιάς και ανθρώπινων θυσιών!

Ο Απρίλιος είναι γνωστός ως η πιο βίαιη περίοδος του έτους. Τα απόκρυφα ημερολόγια απαιτούν φωτιές και ανθρώπινες θυσίες κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού μήνα.

Και φέτος,ο Απρίλιος σημαδεύτηκε από διάφορα γεγονότα, όπως το κάψιμο της πανάγιας των Παρισίων και οι αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα.

Πριν καιρό δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο «Απρίλιος, χρόνος σατανικών τελετουργιών» , όπου εξηγούσαμε τη σημασία αυτής της εποχής του χρόνου στα απόκρυφα ημερολόγια.

Διαπιστώνουμε ότι πολλά βίαια γεγονότα που σχετίζονταν με θανάτους συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Απριλίου. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες:

19 Απριλίου 1993: Η σφαγή του Γουάκο, στο Τέξας (168 σκοτώθηκαν)
20 Απριλίου 1995: Oklahoma City (168 σκοτώθηκαν)
16 Απριλίου 1999: Σφαγή στο Γυμνάσιο Columbine (15 νεκροί)
16 Απριλίου 2007: Σφαγή στην Virginia (33 θάνατοι)
20 Απριλίου 2010: Καταστροφή της πλατφόρμας Deepwater Horizon (11 νεκροί)
16 Απριλίου 2013: Σφαγή της Βοστώνης (5 σκοτώθηκαν)
17 Απριλίου 2013: Έκρηξη Εταιρείας Λιπασμάτων (15 νεκροί)

Αυτά είναι μερικά από τα τρομερά γεγονότα που συνέβησαν τον Απρίλιο, αλλά υπάρχουν πολλά σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά: ένας μεγάλος αριθμός θυμάτων που πεθαίνουν από πυρκαγιά.

Το απόκρυφο ημερολόγιο
Χωρίς αμφιβολία, ο μήνας του Απριλίου έχει μια πραγματικά κρυμμένη έννοια. Ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες των αποκρυφιστικών τελετουργιών ποικίλλουν λόγω των φάσεων της σελήνης και άλλων λεπτομερειών, η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια των αιώνων και σε όλους τους πολιτισμούς, το δεύτερο μισό του Απριλίου ήταν πάντα θυσίας αίματος , ειδικά μέσω της λατρείας του Βάαλ, και συνεπάγονται με ανθρώπινη θυσία.

Η λατρεία του Βάαλ ηταν ετησίως για το θάνατο και την ανάσταση του ως μέρος των τελετών γονιμότητας των Χαναανίτων.
Αυτές οι τελετές περιλαμβάνουν συχνά θυσίες ανθρώπων και π@ρνεία σε ναούς. Αυτή η πρακτική αναφέρεται επίσης στη Βίβλο. Σήμερα, η αρχαία πρακτική θυσίας αίματος εξακολουθεί να υπάρχει. Ωστόσο, σε αυτή την εποχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η ελίτ βάζει να "συμμετέχουν" σε τελετουργίες τους όλοι, δηλαδή να γίνουν μάρτυρες.

Γιατί;
Για να επιτευχθεί η μέγιστη ενεργειακή ισχύ. Η ανθρώπινη θυσία κατά τη διάρκεια αυτών των κρυφών ημερομηνιών πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία: άγχος, τρόμο, φωτιά και θυσία νέων.

Ο θεός της φωτιάς
Στις 15 Απριλίου, ο καθεδρικός ναός στο Παρίσι τυλίγεται σε φλόγες, γεγονός που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Ήταν μια συμβολική επίθεση στον Χριστιανισμό;

Η απάντηση είναι μάλλον ναι. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, λίγο μετά την πυρκαγιά, δώρισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση του ναού.

Αλλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πυρκαγιά στο Παρίσι, ο κόσμος έγινε και πάλι μάρτυρας μιας νέας επίθεσης εναντίον στο Χριστιανισμό και συμπίπτει με τις "απαιτήσεις" των θυσιών του μήνα Απρίλη.

Οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα
Στις 21 Απριλίου, η Σρι Λάνκα υπέστη σειρά επιθέσεων σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 290 άτομα.

Το πρώτο κύμα επιθέσεων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Πάσχα στην καρδιά της χριστιανικής κοινότητας της χώρας, στις πόλεις Colombo, Negombo και Batticaloa. Εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν βίαια ενώ ήταν σε εκκλησία γιορτάζοντας την ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο είναι απλά μια σύμπτωση, το γεγονός είναι ότι όλα περιλαμβάνουν το θάνατο και τη φωτιά κατά την ίδια χρονική περίοδο με την λατρεία στο Baal, ο οποίος λατρεύεται με τη φωτιά και ανθρώπινη θυσία. Δυστυχώς, το 2019 αυτή η φρικτή λατρεία εκπληρώνεται και πάλι, ακόμα χειρότερα, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα πιο "σατανικό" πλαίσιο: κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα.Και πάλι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο μήνας του Απρίλη περιβάλλεται και πάλι από φωτιά και αίμα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications