Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώοι δυο ηθοποιοί και ο γνωστός παρουσιαστής!

Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Δευτέρας γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, γνωστό παρουσιαστή, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιό, η οποία έμεινε ατιμώρητη.

Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης, ενώ οι δικαστές έκριναν ότι πρέπει να μείνει ατιμώρητη άλλη προβεβλημένη ηθοποιός που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Όσο άφορα την "μικρή και αθώα" “Ειρηνούλα” δυο συμμορίτες έγραφαν στα προφίλ τους τους παρακολουθούμε και εμείς οχι μονο αυτοί εμάς έτοιμοι να κάνουν αναφορές σε ότι τους ενοχλεί: φασίστες ακροδεξιοί να πεθάνετε η δυσωδία των φασιστών και αλλα τέτοια "χαριτωμένα" γεμάτα μίσος σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ....

Και αμέσως μετά σε επόμενες αναρτήσεις τους η υποκρισία τους: Ax επιτελούς η μικρη και αθώα “Ειρηνούλα” επέστρεψε την οικογένεια της....ανθρωποφάγοι όσοι καταδικάζουν το αθώο κορίτσι... (!) πως καρφώνονται μονοί τους οτι ειναι πίσω απο την αθώωση της.

Θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ότι όλοι οι συμμορίτες πάσχουν από διπολική διαταραχή με αρρωστημένη εμμονή, η συμπεριφορά τους δεν φαίνεται φυσιολογική ακόμα και στο internet....! Τώρα πως όλο αυτό το βάφτισαν "ιδεολογία" μονο ο Γιαχβέ τους ξέρει...!

Επίσης πως γίνεται όλοι αυτοί που παριστάνουν τους θλιμμένους όταν μάθουν για νέους που έπλεξαν στα ναρκωτικά η πεθάναν! μετά να επικροτούν την αθώωση κάποιας που "δεν ήξερε" τι μετέφερε? υπέροχος κόσμος παράνοιας και υποκρισίας... Στην Κίνα πάντως πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα με συνοπτικές διαδικασίες όσοι μεταφέρουν ναρκωτικά, βρείτε τώρα πόσοι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα από το 80 και πόσοι στην Κίνα απο ναρκωτικά...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications