«Διαδίζουν ψέματα για τη συμπεριφορά μου»...!!!!!!

Στην αντεπίθεση ο Ασάνζ Τίποτα δεν αφήνει να πέσει... κάτω η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει αναλάβει την αμυντική γραμμή του Τζούλιαν Ασάνζ.

Λίγες ώρες μετά τις βαριές κατηγορίες της κυβέρνησης του Ισημερινού ότι ο...ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου αποπειράθηκε να δημιουργήσει «κέντρο κατασκοπείας» μέσα στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο κι έκανε βρωμιές στο διαμέρισμα όπου είχε βρει καταφύγιο σχεδόν επί επτά χρόνια, η δικηγόρος Τζένιφερ Ρόμπερτσον πέρασε στην αντεπίθεση.

Απαντώντας στον πρόεδρο της λατινοαμερικάνικης χώρας Λενίν Μορένο, ο οποίος επικαλέστηκε ότι ανακάλεσε το πολιτικό άσυλο που είχε παραχωρηθεί στον Ασάνζ εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς του, η 38χρονη δικηγόρος δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο «Sky News»:

«Η κυβέρνηση του Ισημερινού διαδίδει ψέματα για τη συμπεριφορά του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του στο Λονδίνο... Ο Ισημερινός απηύθυνε εξωφρενικές κατηγορίες σε βάρος του τις τελευταίες ημέρες για να δικαιολογήσει την παράνομη επέμβαση της βρετανικής αστυνομίας στην πρεσβεία», δήλωσε η ξανθιά δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Ο Aσάνζ είχε «πολύ δύσκολη περίοδο» από τότε που ο πρόεδρος του Ισημερινού ανέλαβε τα προεδρικά καθήκοντά του το 2017»...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications