Φρίκη από την ομολογία του Λοχαγού στην Κύπρο: «Ένιωθα ωραία όταν τις έπνιγα»

Ταινία τρόμου θυμίζει η απίστευτη υπόθεση που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο, με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο λοχαγό, με το ψεύτικο προφίλ «Ορέστης».

Ο αξιωματικός του κυπριακού στρατού φέρεται να είναι serial killer, καθώς έχει ήδη ομολογήσει τον φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές

Η ομολογία του σόκαρε ακόμα και τους ανακριτές της αστυνομίας, όταν αναφερόμενος στο πρώτο θύμα, τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες, τους είπε: Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα.

Η 38χρονη γυναίκα είχε δηλωθεί αγνοούμενη από τον περασμένο Μάιο, αλλά η σορός της εντοπίστηκε ένα χρόνο μετά στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, από διερχόμενους τουρίστες.

Εκτός από την 38χρονη, νεκρή είναι και η 6χρονη κόρη της, η σορός της οποίας δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Για τον φόνο της ο «Ορέστης» δεν έδωσε εξηγήσεις, αλλά μασούσε τα λόγια του, αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου.

Οι εμβρόντητοι αστυνομικοί αναζητούν τώρα κι άλλα πιθανά θύματα του ίδιου ανάμεσα στις γυναίκες από τις Φιλιππίνες, που δηλώθηκαν ως εξαφανισθείσες.

Ενώ οι έρευνες στο πηγάδι του Μιτσερού δεν είχαν χτες αποτέλεσμα, εντούτοις δεν εγκαταλείφθηκαν, θα συνεχιστούν και σήμερα με την υποψία ότι μπορεί στο ίδιο πηγάδι να υπάρχουν άλλα δύο θύματα της φονικής μανίας.

Χθες, ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου και εγκρίθηκε αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτησή του.

Να σημειωθεί πως ο 35χρονος λοχαγός τελεί υπό κράτηση από την περασμένη Πέμπτη. Στο δικαστήριο ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκότωσε τη δεύτερη γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν, γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε να προσεγγίσει ακόμη μία κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μια ξαδέλφη της Αrian Palanas Lozano φέρεται να τον προσέγγισε ψάχνοντας πληροφορίες για την συγγενή της.

Ο 35χρονος της ζήτησε να κλείσουν ραντεβού σε απομακρυσμένη περιοχή για να της δώσει λεπτομέρειες για την ξαδέρφη της, αλλά η κοπέλα φοβήθηκε και αρνήθηκε να τον συναντήσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications