Στο Μεξικό το μυστηριώδες αρπακτικό chupacabra ξανά εμφανίστηκε και σκότωσε πάνω από 70 ζώα

"Δεν ήταν σκύλος, αλλά κάτι τεράστιο", ήταν ο τίτλος της μεξικανικής εφημερίδας El Mexicano την περασμένη εβδομάδα.

Το άρθρο εχει την μαρτύρια ενός αγρότη από την πόλη Ciudad - Juarez, Chihuahua, και αναφέρει την ανακάλυψη περισσότερων από 70 νεκρών κοτόπουλων και πρόβατων στην περιοχή .

Τα ζώα δεν ήταν απλώς σκοτωμένα, αλλά το σώμα τους ήταν εντελώς απαλλαγμένο από αίμα και δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος κοντά στα σώματα .

Οι ερευνητές έχουν ήδη μαντέψει τι ζώο(?) βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όλα αυτά είναι πολύ παρόμοια με επιθέσεις του chupacabra .

Το βράδυ της 28ης Μαρτίου, ο αγρότης Don Simplicio Martinez βρήκε 20 από τα πρόβατα του νεκρά και ακρωτηριασμένα. Δεν υπήρχε ούτε μία σταγόνα αίματος και όλα ήταν καθαρά δίπλα στα πτώματα. Συμπεριλαμβανομένου ότι δεν υπήρχαν ίχνη αρπακτικού ζώου στα πτώματα η πατημασιές.

Λίγες εβδομάδες αργότερα έγινε μια επιδρομή στο αγρόκτημα του Martinez και αυτή τη φορά ένα άγνωστο ον ανέβηκε μια περίφραξη δύο μέτρων με συρματόπλεγμα και σκότωσε 51 κοτόπουλα. Το αίμα από όλα τα κοτόπουλα είχε εξαφανιστεί.

Ο Ciudad Juarez, Chihuahua και ο Don Simplicio Martinez είναι σίγουροι ότι δεν ήταν σκυλί η κάποιο γνωστό αρπακτικό που σκότωσε 20 πρόβατα και 51 κοτόπουλα, επειδή δεν άφησε κανένα ίχνος αίματος και πέρασε από φράκτη δύο μέτρα ύψος.Και λένε ότι: "είτε ανέβηκε, είτε πέταξε".

Πριν από δύο χρόνια ο αγρότης Martinez είχε πάθει ξανά το ίδιο από αυτό το άγνωστο "κτήνος", εξηγεί ο ίδιος, ήταν η πρώτη συνάντηση με αυτό το άγνωστο θηρίο, όταν επτά πρόβατα μυστηριωδώς βρέθηκαν νεκρά στον ίδιο σημείο.

Σε οκτώ ή δέκα μέρες με παρόμοια μέθοδο σκότωσε 40 κότες. Δεν είχε συμβεί τίποτα όλο αυτό το διάστημα, έως στις 28 Μαρτίου, που ξανα έκανε την επίθεση του.Προσθέτει ότι τότε είχε τρία σκυλιά, αλλά πανικοβλήθηκαν και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και εγκατέλειψαν το αγρόκτημα τρέχοντας.

Τέλος,λέει ότι οι αρχές πρέπει να παρέμβουν, να κάνουν έρευνα, έχει ήδη χάσει συνολικά 118 ζώα κατά τα τελευταία δύο χρόνια, και άλλοι γείτονες έχουν επίσης υποστεί παρόμοιες ζημίες και λένε τι θα γίνει αν αυτό "το πράγμα" επιτεθεί σε παιδί ή σε οποιοδήποτε άτομο.

Και ως απάντηση είπαν ότι το πανεπιστήμιο θα κάνει μια λεπτομερή μελέτη στα νεκρά ζώα και θα πληρωθεί από το Γραφείο της Κρατικής Εισαγγελίας της πόλης. Επιπλέον, θα εγκατασταθούν βιντεοκάμερες για την πιθανή επιστροφή του θηρίου.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications