Πως τα κατάφερε να κάνει τι κινητό να “σκάσει” «από το κακό του» η 24χρονη?

Πρέπει να είσαι πολύ "έξυπνος" για να καταφέρεις κάτι τέτοιο! δώσε τεχνολογία σε μειωμένης αντίληψης άτομα και τα κάνουν θάλασσα και εκεί!

Σε άλλους λέει έσκασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο " τρόμος επικίνδυνα" να απαγορευτούν! όταν ειναι ηλίθιος ο άλλος τους φταίει ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Η μαντάμ σουσου της λέει: θα είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία για να έχεις youtube!

Ναι αμε όσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ειναι όλοι αυτοί που μπαίνουν στο internet ! ούτε πως λειτουργούν οι ιστοσελίδες δεν ξέρουν! και το μονο που ξέρουν ειναι να ανοίγουν και να κλείνουν το υπολογιστή/κινητό και με το παραμικρό τρέχουν σε "ειδικούς" γιατί προφανώς αδυνατούν να κατανοήσουν πως δουλεύουν από μονοί τους, νομίζουν ότι πρέπει να σπουδάζουν 4-5 χρονιά για να τους μάθουν κάτι.

Αν θέλετε να δείτε αν έχει νοημοσύνη ευφυΐα και αντίληψη κάποιος, αντί για ηλίθια τεστ που βασίζονται στην μνήμη και παρατήρηση, βάλτε τον/την να κάνει κάτι που δεν σπούδασε η να έμαθε απο άλλου, θα μείνετε έκπληκτοι από το γεγονός ότι πολλοί δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε απλούς μηχανισμούς ακόμα και αν έχουν 500 πτυχία και νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι! και έτσι ειναι σε όλα τα θέματα στην ζωή τους! και λειτουργούν μηχανικά.

Άλλοι νομιζουν ότι το πνευματικό επίπεδο ειναι ανάλογο ποσά πτυχία έχεις κάποιος, όλη αυτή η ηλιθιότητα που επικρατεί παντού δεν ειναι τυχαία αλλα οργανωμένη από τους "γνωστούς κύκλους" που ίδιοι αυτοι κύκλοι ειναι ανίκανοι να κατανοήσουν μηχανισμούς, και επίσης δεν εχουν κανένα εφευρέτη και αληθινό επιστήμονα ιστορικά. Και έτσι έχουν αντικαταστήσει την κατωτερότητα τους με τα πτυχία και όλο αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα που δεν βασίζεται στην ευφυΐα, αλλα στην υιοθέτηση και να γίνουν κάπου χρήσιμοι οι ηλίθιοι, χρησιμεύει επίσης στην προβατοποίηση των μαζών.

Όπως είπε το κινητό της φούσκωσε και έπειτα εξερράγη, με αποτέλεσμα να το πετάξει στο πάτωμα και να προκληθεί φωτιά στο χαλί που βρισκόταν κάτω. Ο δικηγόρος : έχουν και μικρά παιδιά κινητά ! ποιος σας είπε ότι πρέπει να έχουν τα μικρά παιδιά κινητό? μην χάσουν καμιά προπαγάνδα απο συριζεικες σελίδες? η να εκφυλίζονται στο facebook? δεν τους φτάνουν τα σχολειά που τα κάνουν βλαμμένα?

Το κινητό της φούσκωσε και έπειτα εξερράγη, αφού του έβγαλε το λάδι λογικό ειναι, θα είχε 500 εφαρμογές να τρέχουν όπως γίνεται συνήθως και μετά αναρωτιούνται γιατί κολλάνε, το messenger για μην χάσουν κανένα like, και ταυτόχρονα θα ανέβασε βίντεο στο youtube και θα το φόρτιζε μόνιμος αφού θα πέφτει η μπαταριά γιατι δεν θα το άφηνε από τα χεριά καθόλου. Έτσι έκανε μια γνωστή και μετά έλεγε γιατί κολλάει και ζεσταίνεται το κινητό!επίσης είχε χαλάσει δυο καινούργια λάπτοπ σε 2 χρονιά, η ίδια είχε βουλώσει τον νιπτήρα της από τα μαλλιά της και δεν της έκοβε να βάλει ένα σύρμα η κάτι άλλο να τραβήξει τις τρίχες από το σιφωνι, για τέτοιο "ξουράφι" μιλάμε! έχει πτυχία με άριστα και ειναι δασκάλα και μπορεί να την κοροϊδέψει ακόμα και ένα 10αχρονο! αλλα η κουτοπονηριά , κουτοπονηριά! βγάλτε συμπεράσματα τώρα πόσες ειναι έτσι και ψηφίζουν, ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει πάντως η συγκεκριμένη αναμενόμενο.

Λογικό ειναι να αναπτύξει τρέλες θερμοκρασίες και να φουσκώσει η μπαταριά, γιατί αποκλείεται να μην είχε "πάρει φωτιά" πριν σκάσει, και προφανώς δεν έδωσε καμια σημασία ενώ θα είχε ζεσταθεί υπερβολικά το κινητό, ποιος φταίει εδώ?

Εμείς εχουμε αλλάξει ακόμα μπαταρίες από αλλες μάρκες και δεν είδαμε να σκάσει το κινητό:

Συμπέρασμα? η από υπερφόρτωση η από θερμοκρασία θα φουσκώσει η μπαταριά, και στην συνεχεία να γίνει αυτό στο παρακάτω βίντεο ακόμα και αν δεν τρυπηθεί για τον απλο λόγο ότι από το φούσκωμα κάπου θα ανοίξει από μονή της, συνεπώς στο 99% των περιπτώσεων φταίνε οι ίδιοι οι κάτοχοι το κινητών! να ζητήσει αποζημίωση ο κύριος από την εταιρία που έφτιαξε την μπαταριά παραλίγο να σκοτωθεί:

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications