Κατέρρευσε ο πύργος της Παναγίας των Παρισίων (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι απίστευτες εικόνες από την Παναγία των Παρισίων που φλέγεται. Σε κατάσταση συναγερμού η γαλλική πρωτεύουσα. Εκκενώνεται η περιοχή. Ακύρωσε διάγγελμα για φορολογικές ελαφρύνσεις ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. Βίντεο και φωτογραφίες που "κόβουν την ανάσα".

Και ξαφνικά το Παρίσι βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού! Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται, και οι εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Το κωδωνοστάσιο του εμβληματικού ναού έχει καταρρεύσει σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα όσα ζει η γαλλική πρωτεύουσα είναι πρωτόγνωρα.

Μακρόν: Θα ανοικοδομήσουμε μαζί την Παναγία των Παρισίων! θα βάλει χέρι και ίδιος γιαυτό θα φτιάχνει λάσπη για τα τούβλα, άσχετα αν δεν πιάνουν τα χεριά τους πουθενά...
«Θα ανοικοδομήσουμε την Παναγία των Παρισίων μαζί», υποσχέθηκε, ο (η) πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Μέρκελ για Παναγία των Παρισίων: Καίγεται ένα σύμβολο του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού !!τι να πει η συμμορίτισσα?, αυτό τους μάρανε όταν καταστρέφεται ο πολιτισμός όλη την Ευρώπης με άλλο τρόπο, και βοηθούν όλοι αυτοί γιαυτό που τώρα παριστάνουν τους λυπημένους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications