Το φερόμενο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα μαζεύει: Ουδέποτε απαγορεύτηκε το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Το φερόμενο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας! η εθνική άμυνα ειναι ανύπαρκτη εδώ και πολλά χρονιά, για παρελάσεις και για εφέ κάλοι ειναι μέχρι εκεί .

Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων» εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ).

Όπως σημειώνει, «εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».

Η "αλήθεια" για την περίπτωση του καταδρομέα

Σε εξέλιξη βρίσκεται απλή διοικητική εξέταση για τον στρατιώτη καταδρομέα Μ.Ε., ο οποίος «κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων» ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η απλή διοικητική εξέταση από τη διοίκηση της σχολής αφορά «τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας», δεδομένου ότι «η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

Ο συγκεκριμένος οπλίτης φέρεται, σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή», κατά τη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο.

Στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας!!! από ηλίθιες δικαιολογίες πρώτοι ειναι....! Καταρχήν το ποστ το έβαλαν αριστερές σελίδες αρχικά, που σημειώνει οτι αριστεροι έδωσαν εντολή να βγουν και να τα πουν αυτά...

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications