Ανεξήγητο περιστατικό  τηλεμεταφοράς αγοριού στην Αργεντινή!!!

Σύμφωνα με τα κορυφαία μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αργεντινής, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την περασμένη Τρίτη, 23 Μαΐου. Ένας έφηβος μόλις 13 χρόνων, βίωσε μια ανώμαλη εμπειρία, που σχετίζεται με την απότομη αλλαγή της θέσης του στο χώρο, όπως λένε μερικοί ερευνητές παραψυχολογίας αυτο το φαινόμενο τηλεμεταφοράς.

Το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει ότι ο νεαρός την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει μια ελαττωματική πόρτα στο σπίτι του, όταν έπεσε αναίσθητος ξαφνικά και εξαφανίστηκε χωρίς καμία λογική εξήγηση και βρέθηκε στο άλλο άκρο της πόλης!.

Αυτό το μικρό αγόρι, είπε ότι είδε μια πηγή ισχυρού φωτός, η οποία προκάλεσε την απώλεια της συνείδησης, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε ένα μακρινό σημείο της πόλης τους σε λιγότερο από 10 λεπτά. Το ενδιαφέρον πράγμα για αυτό το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες για το περιστατικό, λένε το ίδιο πράγμα και συνέβη περίπου 22:30 το βράδυ.

Ο επίτροπος της πόλης, που ονομάζεται Ντιέγκο Wasinger, είπε οτι το αγόρι ήταν σε ένα οικογενειακό γεύμα και αργότερα πήγε στο σπίτι του συγγενή του, όταν συνέβη το μυστηριώδες συμβάν.

Ένας από τους συγγενείς του, είπε οτι ήταν λίγα μέτρα πίσω του, από την άλλη πλευρά της πόρτας όταν συνέβη,έψαχναν παντού να τον βρουν μέσα στο σπίτι,προς έκπληξη όλων μας ο νεαρός ήταν πολύ μακριά απο το σπίτι, ο έφηβος απάντησε στο τηλέφωνο όταν "έπιασε" σήμα, δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη ηταν σε κατάσταση σοκ, αλλα τους είπε που ηταν,πολλά χιλιόμετρα μακριά απο το σπίτι.

Όλες οι μαρτυρίες συμφωνούν με ενα μυστηριώδες φως που είδε και ο νεαρός, που καθιστούν αυτη την υπόθεση πολύ αυθεντική. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των μαρτύρων και του θύματος, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και είδε ένα φως κατά τη στιγμή του συμβάντος,πολλοί έχουν σκεφτεί οτι ίσως ηταν μια εξωγήινη απαγωγή.

Για άλλους ερευνητές, η υπόθεση ίσως ειναι μια οπισθοδρόμηση του χορού χρόνου,οπως λενε, έτσι ο νεαρός έφηβος βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης, αλλα δεν ξερουν τι συνέβη στη διάρκεια των 10 λεπτών από την εξαφάνιση του.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications