Τα μαύρα ελικόπτερα αλλάζουν το σχήμα τους ? και  οι Μη Ανθρώπινες Οντότητες  δαίμονες . VIDEO

Στην αμερικανική ουφολογία υπάρχει ένα τμήμα αφιερωμένο στο φαινόμενο των μαύρων ελικοπτέρων. Κατά κανόνα, τέτοια ελικόπτερα θεωρούνται συνοδευτικά των UFO και δεν υπάρχουν διακριτικά πάνω τους.

Και συχνά κινούνται σχεδόν σιωπηλά. Πιστεύεται ότι αυτά είναι ειδικά στρατιωτικά ελικόπτερα μιας συνωμοσίας μεταξύ εξωγήινων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ που συνεργάζεται με εξωγήινους και δημιουργεί αεροσκάφη με εξωγήινα τεχνολογικά μέσα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται από το 1970 και αργότερα παρατηρήθηκε σε ορισμένες άλλες χώρες (φιλικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες). Το πιο γνωστό συμβάν με μαύρα ελικόπτερα είναι πιθανώς η υπόθεση Cash Landrum , όταν πολλά στρατιωτικά ελικόπτερα πετούσαν μαζί με τεράστιο UFO με τη μορφή διαμαντιού. Ήταν το 1980 κοντά στο Χιούστον του Τέξας.

Οι περιστασιακοί αυτόπτες μάρτυρες που παρατήρησαν τα UFO έπαθαν πολλαπλά εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς σαν να προέρχονται από ραδιενεργό ακτινοβολία. Εντούτοις, μεταξύ αυτής της ιστορίας υπάρχει υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτά τα μαύρα ελικόπτερα άλλαξαν το σχήμα τους και μετατράπηκαν σε μπάλες, σε ένα κλασικό δίσκο UFO ή σε δέσμες φωτός.

Και τότε υπάρχει μια τελείως διαφορετική κατηγορία των μαύρων ελικοπτέρων, δηλαδή ότι ίσως δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους, αλλά είναι μία από τις πιο περίεργες μορφές μεταμφιέσεως ξένων σκαφών. Η πόλη Dulce στην πολιτεία του Νέου Μεξικού είναι απο καιρό φημολογείται ότι εχει μια μεγάλη μυστική υπόγεια βάση UFO.

Το 1982, ένας κάτοικος της Dulce με το όνομα Bruno είδε μια μεγάλη ομάδα μαύρων ελικόπτερο πάνω από το ερημικό έδαφος Archuleta Mesa, όπου σύμφωνα με φήμες υπάρχει η βάση.

Και ακριβώς μπροστά στα μάτια του όλα τα ελικόπτερα άλλαξαν σχήμα και μετατράπηκαν σε λαμπερά στρογγυλά αντικείμενα. Ο άνθρωπος ήταν συγκλονισμένος από αυτό που είδε και για όλα τα χρόνια πίστευε ότι τα UFO απλά άλλαξαν στο σχήμα για μην ξεχωρίζουν .

Το 1993, ο ερευνητής Ray Bosch συναντήθηκε με δύο φυσικούς από το Υπουργείο Άμυνας. Του είπαν ότι εργάζονταν σε ένα μυστικό πρόγραμμα και είχαν επαφές με πλάσματα που ονομαζόταν επίσημα Μη Ανθρώπινες Οντότητες.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος ότι αυτές οι "μη ανθρώπινες οντότητες" είναι εξωγήινες, κατά την άποψή τους ήταν δαίμονες από τόπους όπως η κόλαση. Οι φυσικοί μιλούσαν ιδιαίτερα για τα μαύρα ελικόπτερα, που ονομάζονταν αεροσκάφη αυτών των "οντοτήτων".

Και αυτά τα οχήματα, σύμφωνα με αυτούς, περιπολούσαν διάφορα μέρη και συνδέονταν με απαγωγές και τραυματισμούς σε ζώα.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications