Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά με μήνυση στις κατηγορίες για ρατσιστικές δηλώσεις

Μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Καρπερνάρο, ο Γιάννης Ζουγανέλης μηνύει τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπροσώπου του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημητράς είχε μηνύσει τον Γιάννη Ζουγανέλη για ρατσιστικές δηλώσεις σε βάρος μεταναστών.

Τέσσερις μήνες μετά την αναφορά του εκπροσώπου του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά σε βάρος του Γιάννη Ζουγανέλη, για δηλώσεις του τελευταίου σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τους μετανάστες, ο δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατά του πρώτου.

Μέσω του συνηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, ο Γιάννης Ζουγανέλη μηνύει τον κ. Δημητρά για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση , ψευδή αναφορά στις αρχές με αφορμή τα όσα δημοσιοποίησε πως κατέθεσε στις αρχές αλλά όσα κατέγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην μήνυση γίνεται εκτενής περιγραφή του περιστατικού, με τον ηθοποιό να αναφέρει ότι στις «19.12.2019 παραχώρησα ολιγόλεπτη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σε δημοσιογράφο της τηλεοπτικής εκπομπής «ΤΙ ΛΕΕΙ» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκα για το μεταναστευτικό, δήλωσα και τα παρακάτω: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς.

Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου;

Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications