Στην Ονδούρα, το chupacabra σκότωσε και  δεύτερο άτομο!

Πριν από ένα μήνα,εδώ αναφέραμε ότι ένας αγρότης σε ένα αγρόκτημα στην Ονδούρα στην περιοχή Yamarangila πέθανε περίεργα νοτιοδυτικά της πόλης Siguatepeke.

Ένα άγνωστο ζώο του επιτέθηκε του δάγκωσε το πόδι και ρουφήξει όλο το αίμα από την πληγή. Οι συγγενείς του θύματος ισχυρίστηκαν ότι δεν είχε ούτε μια σταγόνα αίμα, και οι κάτοικοι κατηγόρησαν το chupacabra.

Και την άλλη μέρα αποδείχθηκε ότι στο ίδιο μέρος ένα άλλο άτομο πέθανε με παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον tn8.tv , ο νεκρός ήταν ένας νεαρός άντρας, ο οποίος πριν από τρεις εβδομάδες (δηλαδή αμέσως μετά τον πρώτο φόνο) πήγε σε πάρτι στην πόλη και αργά το βράδυ έφυγε να επιστρέψει στο χωριό του.

Αλλά δεν έφτασε ποτέ σπίτι του. Για τρεις μέρες, φοβισμένοι συγγενείς αναζητούσαν τον νεαρό άνδρα σε όλη την περιοχή και τελικά βρήκαν το άψυχο σώμα του σε μια δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό του.

Εκείνοι που βρήκαν το σώμα του αμέσως αναρωτήθηκαν για πώς έφτασε σε εκείνο το μέρος αφού κανένα μονοπάτι δεν οδηγούσε εκεί.

Και τότε άρχισαν να επιθεωρούν το πτώμα, για να καταλάβουν από τι πέθανε και συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε αίμα στο σώμα του. Κάτι είχε ρουφήξει το αίμα όπως στον αγρότη.

Δεν παρατηρήθηκαν ίχνη άγριων ζώων και γενικά δεν υπήρχαν περίεργα ίχνη γύρω από το σώμα του άντρα.

Λόγω των δύο εξαιρετικά ασυνήθιστων θανάτων που αποδίδονται στο αιμοδιψή chupacabra, οι κάτοικοι της περιοχής είναι τώρα πολύ φοβισμένοι.

Προηγουμένως, το μυστηριώδες πλάσμα σκότωνε μονο κατοικίδια ζώα, συμπεριλαμβανομένων αγελάδων και των κοτόπουλων, οχι ανθρώπους.

Είναι περίεργο το γεγονός ότι οι αγελάδες που σκοτώθηκαν όχι μόνο δεν είχαν αίμα, αλλά είχαν όλα τα σημάδια των μυστηριωδών ακρωτηριασμών ζώων - αφαίρεση γλώσσας, γεννητικά όργανα, κομμάτια του δέρματος.

Σύμφωνα με τον τοπικό κτηνίατρο, τα ζώα σκοτώθηκαν από ένα «πλάσμα με υπερφυσικές ικανότητες», αφού κανένα άγριο ή οικόσιτο ζώο δεν είναι ικανό για κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι ένα εξωγήινο αόρατο πλάσμα είχε αναφερθεί στις ζούγκλες του Βιετνάμ από Αμερικανούς και Βιετκόνγκ την εποχή του πόλεμου, συμφωνα με τις περιγραφή και μαρτυρίες που έδωσαν του πλάσματος, δημιουργήθηκε η ταινία Predator του 1987!.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications