Το Chupacabra σκότωσε έναν κάτοικο της Ονδούρας?

Ο μυστηριώδης θάνατος σε ένα μικρό χωριό κοντά στην πόλη Siguatepeque (Ονδούρα) έχει προκαλέσει πολλές φήμες ότι το Chupacabra τον σκότωσε.

Αυτό γράφει ο τοπικός ιστότοπος Tiempo.hn . Ένας αγρότης βρέθηκε νεκρός στις αρχές Φεβρουαρίου, αφού δέχτηκε επίθεση από ένα μυστηριώδες ζώο που ρούφηξε όλο το αίμα του.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό είναι γνώστες μονο από γείτονες. Άλλα δεν είδαν κάτι σαν το πιθανό Chupacabra, και κάνουν μόνο υποθέσεις. Οι γείτονες δήλωσαν ότι ο πολυτεχνίτης έχει κουραστεί μετά από μια κουραστική μέρα και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Για το σκοπό αυτό πήγε στη σκιά ενός δέντρου δίπλα σε πέτρες και έβγαλε τα παπούτσια του.

Δεν κατάλαβε ότι δίπλα από το σημείο που είχε κάτσει ήταν μια τρύπα κάποιου ζώου,και ένα άγνωστο ζώο ξεπήδησε από την τρύπα και δάγκωσε την φτέρνα του. Το ζώο δεν δάγκωσε απλώς τον άνθρωπο, αλλά άρχισε να πιπιλίζει το αίμα από αυτόν και σύντομα ο αγρότης πέθανε από την απώλεια αίματος επί τόπου.

Το πτώμα του βρέθηκε από τους συγγενείς του τη νύχτα, όταν ανησυχούσαν που δεν γύρισε σπίτι και πήγαν να τον ψάξουν. Σύμφωνα με τους συγγενείς του το σώμα του αποθανόντος ήταν εντελώς χλωμό και "δεν υπήρχε καμία σταγόνα αίματος σε αυτό". Καμία άλλη λεπτομέρεια της υπόθεσης δεν είναι επί του παρόντος γνωστή. Η αστυνομία ερευνά το συμβάν.

Το Chupacabra στην Ονδούρα
Τον Απρίλιο του 2018, αρκετοί αγρότες δήλωσαν ότι το chupacabra σκότωσε τουλάχιστον 30 αγελάδες τους σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τον Μάιο του 2017, κάτι σκότωσε περισσότερα από 35 κατοικίδια ζώα στο χωριό Monterrey και οι ντόπιοι φοβήθηκαν πολύ. Το 2009, στην περιοχή Esparta, ένας άγνωστος θηρευτής σκότωσε 15 πρόβατα. Οι ντόπιοι αγρότες αμέσως κατηγορούσαν τον Chupacabra για το θάνατό τους.

Το Chupacabra ονομάζεται ένας άγνωστος θηρευτής, ο οποίος φέρεται ότι επιτίθεται σε ζώα και απορροφά αίμα από αυτά. Μετά από τέτοιες επιθέσεις, οι άνθρωποι βρίσκουν τα ζώα νεκρά χωρίς αίμα, και στο σώμα τους υπάρχουν ως επί το πλείστον μόνο μερικές τρύπες στο λαιμό.

-->

Οι επιθέσεις του Chupacabra ξεκίνησαν στο Πουέρτο Ρίκο τη δεκαετία του 1950 (η λέξη "chupacabra" σημαίνει κατσίκι κατσίκα), αλλά εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν κατάφερε να αποδείξει την πραγματική ύπαρξη αυτού του ζώου, παρόλο που το έχουν δει πολλές φορές.

Συχνά, το chupacabra περιγράφεται ως πλάσμα με δύο πόδια, με αιχμές στην πλάτη, καθώς και με μακρόστενη λεπτή γλώσσα. Η δραστηριότητά του συνδέεται είτε με μυστικά πειράματα των ΗΠΑ είτε με εξωγήινους για τους οποίους το chupacabra υποτίθεται ότι αποσπά "βιολογικό υλικό".

Οι γνωστοί "σκεπτικιστές" λάθος όρος ειναι αυτός, "πιστεύουν" ότι πίσω από όλες τις επιθέσεις που αποδίδονται στον Chupacabra είναι άγρια ​​σκυλιά ή άλλα τοπικά αρπακτικά ζώα μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους στην εύκολη εξήγηση βγάζοντας ότι δεν βολεύει . Τα άγρια ζώα δεν κανουν τρύπες ούτε ρουφούν ολο το αίμα, αντίθετά τρώνε το κρέας από τα ζώα που σκοτώνουν καμιά σχέση με αυτά τα περιστατικά.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications