90χρονη: «Παγώνει» το πρόστιμο των 200 ευρώ

Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλάει, χωρίς άδεια, «τερλίκια» τα οποία είχε πλέξει η ίδια.

Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, βρέθηκε από την Αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Η κλήση με το πρόστιμο ήταν μέσα στην τσάντα της είχε η 90χρονη και την ανακάλυψε η κόρη της η οποία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ανέφερε ότι δεν έχει το ποσό για να πληρώσει το πρόστιμο.

«Η γιαγιά δεν θα πάει ξανά στη λαϊκή αγορά να πουλήσει γιατί φοβάται», είπε η κόρη, ενώ από την πλευρά τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να τη συλλάβουν.

Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλο σάλο και από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε σήμερα εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications