Εξωγήινη απαγωγή: η εντυπωσιακή επιστημονική έρευνα του Corrado Malanga

Ο Malanga διερεύνησε σε βάθος τις εξωγήινες απαγωγές. Η "εξωγήινη παρέμβαση" χρησιμοποιεί τον ανθρώπινο εγκέφαλο (την συνείδηση).

Ο Δρ Corrado Malanga διερευνά εξωγήινες απαγωγές για περισσότερα από 30 χρόνια, χρησιμοποιώντας μια επιστημονική μέθοδο. Και τις έχει ονομάσει «αλλοδαπές παρεμβολές». Και έχουν άσχημο τέλος τσα θύμα τους, δημιουργώντας τραύματα και σύγχυση.

Ο στόχος τους ειναι ο εγκέφαλό μας (η συνείδησή μας). Οι μαρτυρίες έχουν ληφθεί μέσω της προχωρημένης ύπνωσης.Ο Malanga βρήκε επίσης εμφυτευμένα μικροτσίπ (εξωγήινης προέλευσης) σε πολλούς από τους μάρτυρες.

Ο Corrado Malanga είναι γιατρός στην Οργανική Χημεία της Ιταλίας. Έχει αντιμετωπίσει περισσότερους από χίλιους ανθρώπους που έχουν βιώσει αυτό το φαινόμενο. Οι περιγραφές που συλλέγονται είναι ζωντανές, τραυματικές και συνεπείς σε όλες τις μαρτυρίες. Έχει χρησιμοποιήσει τις τεχνικές της ρενγκιστικής ύπνωσης και τις μεθόδους του Νευρογλαϊστικού Προγραμματισμού (για να διακρίνει τις αληθινές αναμνήσεις από τις ψεύτικες).

Η πλειοψηφία των απαχθέντων που ερεύνησε είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, χωρίς ψυχικές διαταραχές όπως ψύχωση ή σχιζοφρένεια,οι απαχθέντες έχουν στην πραγματικότητα το ίδιο φαινόμενο, και όχι μόνο αυτό, αλλά τα ίδια σημάδια όπως ούλες και σημάδια της απαγωγής.

Μνήμες για εξωγήινη απαγωγή

Η ύπνωση που χρησιμοποιεί ο Malanga αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό ψυχίατρο Milton Erickson. Ο στόχος είναι να φέρει τις καταπιεσμένες μνήμες στην επιφάνεια. Εν ολίγοις, μνήμες κατά τη διάρκεια απαγωγής, το θύμα αφαιρείται κυριολεκτικά από το χωροχρόνο και μεταφέρεται σε ένα διαστημόπλοιο ή σε μια μυστική υπόγεια βάση. Στη συνέχεια τον πάνε σε κάτι σαν εργαστήριο και βυθίζεται σε υγρό σε κάθετους κυλίνδρους.

Το παρακάτω βίντεο είναι σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Αυτές οι εικόνες μπορούν να προκαλέσουν αναμνήσεις σε κάποιον που έχει υποστεί εξωγήινη απαγωγή:

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι οι περιγραφές για απαγωγές από εξωγήινους που συλλέγονται από Corrado Malanga, είναι παρόμοιες με την παρακάτω ταινία του 2009. Η ταινία αναφέρει επίσης στους Anunnaki.:

Όλοι οι απαχθέντες έχουν ουλές στο σώμα:
Το σφαιροειδές οστό τρυπιέται με χειρουργική διείσδυση στο δεξί ρουθούνι (για να τοποθετηθεί ένας μικροτσίπ μπροστά από τον επιγονικό αδένα).
Ουλές στο οστό της κνήμης του ποδιού.
Πολλές μικρές ουλές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Το μικροτσίπ είναι 5mm και μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή κύστη. Μπορεί να εντοπιστεί με ακτίνες Χ ή με πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό (NMR). Ο Malanga λέει ότι η εξωγήινη προέλευση αυτών των εμφυτευμάτων έχει αποδειχθεί μέσω ισοτοπικών αναλύσεων.

Σκοπός των εξωγήινων απαγωγών

Στα εξωγήινα εργαστήρια θα υπήρχαν αρκετοί κύλινδροι, που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς που σχετίζονται με τον εγκέφαλο του θύματος. Περιγράφεται μια ανθρώπινη κλωνοποίηση, με σκοπό τη μεταφορά της "συνείδησης" του θύματος σε αυτόν τον άλλο κλώνο σαν ήταν ένα αντίγραφο, όπως από έναν σκληρό δίσκο σε έναν άλλο.

Άλλοι απαχθέντες λένε για μια διανοητική διχοτόμηση, καθώς θα είχαν "άλλες αναμνήσεις". Ο Malanga κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εξωγήινοι θα δημιουργούσαν μια "ζώνη μνήμης με άρνηση πρόσβασης" που θα περιείχε τις δικές τους μνήμες για να διαιωνίσουν τη συνείδησή τους.

Εκεί είναι πολύ περισσότερες πληροφορίες βάση της έρευνας του Δρ Corrado Malanga, αναφέρει επίσης ότι από την ύπνωση έχουν περιγράφει 12 εξωγήινες φυλές, μεταξύ των οποίων ειναι η τυπική γκρι εξωγήινοι και άλλες φυλές παρόμοιες με τους ερπετοειδής . Όλες οι μαρτυρίες είναι ακριβείς και εντυπωσιακές και τα επιστημονικά στοιχεία των μικροτσίπ έχουν αρκετό βάρος σχετικά με τις απαγωγές εξωγήινων.

Συνεπώς τι έχουμε εδώ? όταν κάποιος καλύπτει τον δολοφόνο ειναι συνεργός του.. ποιοι λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι χλευάζουν (μαζί με τους χρήσιμους ηλίθιους) και αποκρύπτουν τέτοια θέματα?

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications