Ένας Αμερικανός στρατιώτης σε BINTEO περιγράφει  ότι απήχθη από εξωγήινους  και είδε τρεις φυλές εξωγήινων!

Πριν από μερικές εβδομάδες σε ανεξάρτητες πήγες εμφανίστηκε ένα ασυνήθιστο βίντεο με την ιστορία ενός στρατιώτη του αμερικανικού στρατού για το πώς τον απήγαγαν εξωγήινοι και βρέθηκε σε ένα άλλον πλανήτη.

Ένας ανώνυμος μαύρος που περιβάλλεται από άλλους στρατιώτες μιλάει για το πώς τον απήγαγαν και τι είδε. Στον πίνακα πίσω από αυτόν, προσπαθεί να σχεδιάσει πως ηταν, αλλά το βίντεο δεν δείχνει αυτό που ζωγραφίζει. Κρίνοντας απο τις αντιδράσεις των στρατιωτών, δεν πιστεύουν την ιστορία του, αλλά αφηγείται σοβαρά και φαίνεται να πιστεύει ότι λέει εξάλλου κανένας δεν θα έλεγε τέτοια ιστορία για αστείο στο στρατό.

Σύμφωνα με τον στρατιώτη, αφού απήχθη, είδε τρεις φυλές εξωγήινων. Η πρώτη ήταν οι τυπικοί "γκρίζοι", το δεύτερο είδος ήταν "ψηλό λευκό", και το τρίτο ήταν οι Reptilians ερπετοειδής/ες στα ελληνικά. Στο πινάκα προσπάθησε να απεικονίσει αυτά τα πλάσματα. Στη συνέχεια, είπε ότι ήταν στον κόσμο του γκρι εξωγήινων και ότι εκεί ανέπνεε αέρα και η ατμόσφαιρα του πλανήτη τους ηταν σαν της Γης ηταν πολύ παρόμοια.

Αλλά ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα σύστημα διπλών αστέρων και υπάρχουν δύο ήλιο (όπως στο «Star Wars» στον πλανήτη Tatooine), οπότε το κλίμα είναι πολύ πιο ξηρό. "Τα οστά των γκρι εξωγήινων είναι επίσης πολύ πιο εύθραυστα από τα ανθρώπινα οστά". Το πιο επιθετικό είδος των τριών που είδε, σύμφωνα με τον στρατιώτη, είναι Reptilians/ερπετοειδές.

Είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητας( και άλλος που το λέει αυτό). Είναι δύο μέτρα ύψος και πολύ μυώδη. Σύμφωνα με τον στρατιώτη, του είπαν ότι υπήρχε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ των γκρι εξωγήινων και των ερπετών εξωγήινων και ότι οι γκρι εξωγήινοι είχαν σκοτώσει πολλούς Reptilians.

Μετά από αυτό,οι Reptilians αποφάσισαν να καταλάβουν τον πλανήτη μας, και αυτο που υποτίθεται ότι είναι ένας τεράστιος αστεροειδής για τους αστρονόμους, είναι στην πραγματικότητα το σκάφος τους.

Στη συνέχεια, ένας στρατιώτης που γνωρίζει λέει ότι μεταξύ γήινων και γκρι εξωγήινων υπήρχε ένα μυστικό πρόγραμμα συνεργασίας με τίτλο «Majestic 12», και ότι 12 άνθρωποι τα τελευταία 13 χρόνια στάλθηκαν στον πλανήτη των γκρι εξωγήινων. Και ότι η διάσημη ταινία του Steven Spielberg "Secret Contacts of the Third Kind" ήταν πολύ κοντά στην αλήθεια. Όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι, συμπεριλαμβανομένου του Μπαράκ Ομπάμα, φέρεται ότι γνώριζαν καλά την ύπαρξη εξωγήινων.

Όταν οι συνάδελφοι του, ζητούν να τους πει αν ο Ιησούς Χριστός ήταν εξωγήινο, απαντά ότι έθεσε το ίδιο ερώτημα σε γκρι εξωγήινο και απάντησαν ότι ήταν άνθρωπος. Ωστόσο, του είπαν επίσης ότι το DNA όλων των άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου του Ιησού, άλλαξε 68 φορές από τους προϊστορικούς χρόνους από τα χέρια των εξωγήινων.

Όταν το βίντεο εμφανίστηκε αποκαλύφθηκε ότι είχε δημοσιευτεί στο δίκτυο πριν από μερικά χρόνια, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι το είχαν προσέξει. Ωστόσο,πάρα ότι ειναι παλιό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του στρατιώτη ούτε το ακριβές έτος καταγραφής του βίντεο. Άλλα αυτά που λέει ειναι ορθά (για τους γνώστες).....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications