Η ερπετοειδής φυλή και ο σκοτεινός σκοπός της στο σύμπαν! μια διαφορετική προσέγγιση

Σας άφορα όλους όσο δεν έχετε φανταστεί λόγω αγνοίας και χαμηλού πνευματικού επίπεδου , το ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά κάποιοι με αυτούς λέει σε κανέναν τίποτα? οι περισσότεροι ζουν σε ενα είδος matrix και δεν έχουν ιδέα για το ποσά πολλά δεν ξέρουν,άπλα βλέπουν μονο τα κάκα αποτελέσματα , τις σκιές στο σπηλαίο του Πλάτωνα, ενώ η αλήθεια ειναι διπλά τους αλλα έχουν εκπαιδευτεί να μην την βλέπουν. δεν τους κανει καν εντύπωση ποιοι έβγαλαν την φράση "θεωρίες συνωμοσίας" και γιατί, ώστε μονο με αυτη την φράση να ακυρώνουν γεγονότα και πληροφορίες και να διώχνουν τις μάζες μακριά απο την αλήθεια ώστε να ελέγχονται εύκολα .Αναδημοσίευση απο το 2018 επειδή θυμηθήκαμε την φύση τους ξανα με όλα αυτά που κάνουν .

Η φυλή των ερπετοειδών είναι μια από την παλαιότερη φυλή του σύμπαντος και αν το πάρουμε και ιστορικά στην Γη πρώτα εμφανίστηκαν τα ερπετά οντά. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι δημιουργήθηκαν γενετικά από μια άλλη φυλή στην οποία αναφέρεται ως κύρια φυλή. Η ιστορία αυτής της φυλής άρχισε πριν από πολύ καιρό, όταν η γη όπως την ξέρουμε, δεν υπήρχε καν.

Πριν από πολύ καιρό, όταν το σύμπαν δεν είχε πληθυσμούς εκατομμυρίων εξωγήινων, ένα εξαιρετικά προηγμένο είδος ήρθε σε αυτό το σύμπαν από έναν διαφορετικό και άγνωστο κόσμο. Αυτά τα όντα ονομάζονταν Καριανοί και ήταν ένα από τα πρώτα όντα που ήρθαν σε αυτό το σύμπαν μαζί με τη φυλή των αιλουροειδών, που εγκαταστάθηκαν στον αστερισμό της Λύρας.

Όταν αυτα τα όντα ήρθαν στο σύμπαν μας, ήταν σε αιθερική μορφή, και ήθελαν να μετατραπούν στην φυσική μορφή, για να γίνει αυτό, πήραν τη μορφή και το σώμα πλασμάτων πάνω στον πλανήτη που ήθελαν να ενσαρκωθούν. Αυτά τα πλάσματα έμοιαζαν με ζώα.

Μετά από πολλές ενσαρκώσεις, αυτη η φυλή ανέπτυξε με επιτυχία τρισδιάστατα φυσικά σώματα στο φυσικό κόσμο. Αυτή η φυλή τροποποίησε γενετικά πολλές εξωγήινες φυλές με την πάροδο των αιώνων . Μία από τις πρώτες φυλές που δημιούργησαν ήταν η φυλή των ερπετοειδών.

Όταν δημιούργησαν την φυλή των ερπετών, αφέθηκαν σε έναν πλανήτη κοντά στο αστέρι Alpha Draconian, στον αστερισμό του Draco, για να επιβιώσουν. Μετά τη δημιουργία της φυλής των ερπετών, τους είπαν ότι αυτό το σύμπαν ήταν δικό τους. Τους είπαν ότι όλα είναι δικά τους και ότι πρέπει να κυριαρχήσουν σε όλους τους γαλαξίες,και στους πλανήτες και σε αλλες φυλές που βρίσκουν. Αυτή την νοοτροπία, την έχει απο την δημιουργία της η φυλή των ερπετοειδών, και έγινε ισχυρότερη καθ 'όλη τη διάρκεια της εξέλιξης αυτής της φυλής.

Έχουν αυτή τη νοοτροπία και σήμερα, αργότερα αυτη η φυλή έγινε η κυρίαρχη φυλή από τα άλλα είδη ερπετών,και ονομάζονταν Alpha Draconians. Οι Alpha Draconians,(Άλφα Δρακονιανοί) και έχουν μακριές ουρές. Έχουν ακόμη και ειδικά φτερά, τα οποία μπορούν να διπλωθούν στο σώμα. Έχουν ένα μεγάλο ήπαρ και δύο καρδιές.Και έχουν τη δύναμη 12 έως 16 ανθρώπων. Τα κεφάλια τους μοιάζουν με αυτά ενός δεινοσαύρου.

Η μέση ζωή των δρακόντειων εκτείνεται από 1.800 σε 4.100 χρόνια. Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο τύποι Alpha Draconians, χωρισμένοι σε δύο κάστες. οι γίγαντες αποτελούν μέρος μιας πραγματικής κάστας, που ονομάζεται Ciakar, ενώ υπάρχουν μικρότεροι που αποτελούν μια καλά εκπαιδευμένη τάξη πολεμιστών. Όσοι ζουν για 4.100 χρόνια είναι η βασιλική γραμμή των δρακονίων, οι φτερωτοί Ciakars.

Αυτή η αρχαία φυλή ήταν ένας από τους πρώτους πολιτισμούς του γαλαξία μας, ο οποίος ανέπτυξε διαστρικά σκάφη και έκανε διαστημικά ταξίδια και είχε αυτή την ικανότητα για 4 δισεκατομμύρια χρόνια. Ήταν μια φυλή που πρώτη διέσχιζε το ηλιακό μας σύστημα και στην πραγματικότητα, ήταν η πρώτη φυλή σε αυτο το ηλιακό σύστημα που είμαστε εμείς, το ηλιακό μας σύστημα ανήκε σε αυτούς. Είχαν ένα τεράστιο τεχνολογικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες φυλές στο σύμπαν,και που πιθανώς το πήραν απο άλλου.

Οι Άλφα Δρακονιανοί έχουν αποικίσει και κατέκτησαν πολλά αστρικά συστήματα και έχουν δημιουργήσει πολλές φυλές ερπετών και μη ερπετών, τροποποιώντας τις μορφές ζωής που βρήκαν. Μια από τις σημαντικότερες φυλές που δημιούργησαν οι Δρακονιανοί, είναι η γνωστή φυλη όπως την γνωρίζουμε οι Γκρίζοι εξωγήινοι . Αυτή η δημιουργία ήταν απαραίτητη για την επιβίωσή τους ως φυλή.

Καθώς ο δρακόνιανος πολιτισμός η Reptilians εξακολούθησε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, χρειαζόταν νέες πηγές αρνητικής ενέργειας, επειδή τροφοδοτούνται με την κατανάλωση αυτής της αρνητικής ενέργειας. Όταν ψάχνουν για άλλους πλανήτες για να μολύνουν με την κακή τους ατζέντα, συνειδητοποίησαν σύντομα ότι θα τους ωφελήσει μια δημιουργία κακής φυλής.Οι Γκρίζοι δημιουργήθηκαν ως σκλάβοι των Reptilians, ωστόσο, οι Reptilians μεγάλωσαν σε αριθμό, το ίδιο και οι Greys εξωγήινοι. Έγινε μια επανάσταση και οι Γκρίζοι προσπάθησαν να βρουν μια θεραπεία για την κλωνοποιημένη φυλή τους, η οποία πεθαίνει, επειδή στην πραγματικότητα δεν έχουν την ικανότητα να αναπαράγουν νέους Γκρίζους.

Οι Δρακονιανοί είναι η δύναμη πίσω από την καταπίεση των ανθρώπινων φυλών, παντού σε αυτο τον γαλαξία, δημιουργώντας συστήματα πεποιθήσεων βασισμένα στον φόβο και ιεραρχίες, βλέπουν τον εαυτό τους ως το πρώτο ευφυές είδος στον Γαλαξία, και έχουν επεκτατικές τάσεις και δολοφονικές προς αλλες φυλές.

Ο τεράστιος εγωισμός τους επιτρέπει να βλέπουν τους εαυτούς τους ως ηγεμόνες λιγότερο εξελιγμένων πλανητών, όπως η Γη. Η συνεχιζόμενη εκμετάλλευσή προς την ανθρώπινη φυλή δείχνει ότι μας θεωρούν κατώτερο είδος. Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή των δρακόντειων, είναι ο αστερισμός του Ωρίωνα, του Ρίγκελ και του αστικού συστήματος γνωστού ως Capella.

Εδώ βρίσκεται ένα πολύ επικίνδυνο μέρος του Σύμπαντος, για κάθε άνθρωπο. Τα ερπετά όντα που ζουν εκεί είναι εξαιρετικά βίαια σε φυλές όπως οι δικές μας και είναι επιρρεπείς να προκαλούν την καταστροφή,τον θάνατο,τον έλεγχο και την κυριαρχία τους. Αυτά τα όντα, θεωρούνται ως αρνητικά, εχθρική και επικίνδυνα, δεδομένου ότι θεωρούν τον άνθρωπο ως μια εντελώς κατώτερη φυλή. Μας αντιλαμβάνονται, με τον ίδιο τρόπο που θα αντιλαμβανόμαστε ένα κοπάδι βοοειδών. Στην πραγματικότητα, όλοι οι φυλές ερπετών βλέπουν άλλες φυλές και πολιτισμούς απλώς ως φυσικούς πόρους, εργατικό δυναμικό, τρόφιμα η ως γενετικό υλικό.

Σήμερα, υπάρχουν αμέτρητα διαφορετικά είδη ερπετών. Τα ερπετοειδές αυτα οντά βρέθηκαν στη Γη και τα πιο γνωστά σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ήταν φυλή Άλφα Δρακονιανοί,που ειναι εγκαταλελειμμένη από τους τις άλλες για να αποικίσουν τον πλανήτη μας, τον οποίο πιστεύουν ότι είναι δικό τους πλανήτης.

Η αλληλεπίδραση τους με την ανθρωπότητα πηγαίνει πίσω χιλιάδες χρόνια,και ηταν γνωστοί σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς.Τα Ερπετά αυτα οντά βρέθηκαν στη Γη,και που το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό τους είναι η ομοιότητά του με το φίδια η την σαύρα. Έχουν φολιδωτό δέρμα, το οποίο διαφέρει στο χρώμα, συνήθως πράσινο η καφέ, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα χρώματα όπως το μαύρο, πορτοκαλί, κόκκινο και λευκό. Τα χέρια τους είναι μακριά, με τρία μακριά δάχτυλα και ένα αντίχειρα. Τα πόδια τους έχουν τρία δάχτυλα και ένα τέταρτο δάχτυλο είναι προς το πίσω.

Τα χέρια, η κοιλιά και το πρόσωπό τους καλύπτονται με λεπτότερο δέρμα επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία. Έχουν στόμα χωρίς χείλη, και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διαφορετικούς τύπους δοντιών. Οι Reptilians έχουν μεγάλα μαύρα μάτια, με κάθετες σχισμές, ή λευκά μάτια, με καθετές σχισμές στο χρώμα της φωτιάς. Ορισμένοι έχουν κεφάλια ερπετών και είναι ελαφρώς κωνικά και έχουν δύο οστεώδεις κορυφές στα μέτωπα τους σαν κερατά, μέσα από το κρανίο τους και κλίνουν προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δεν έχουν τρίχες στο σώμα ή το πρόσωπό τους. Όσο υψηλότερη δύναμη έχουν τόσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχουν, για παράδειγμα, μια πολύχρωμη ουρά, ένα κόκκινο ρουζ στο κεφάλι τους. Λόγω της πνευματικής δύναμης τους μπορούν να επηρεάζουν την εμφάνιση τους οπως και μερικά ερπετά ζώα που αλλάζουν χρώμα για παράδειγμα.

Οι Δρακονιανοί πιστεύουν στην υπεροχή του φόβου, και ότι η αγάπη είναι αδύναμη, θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς, σε σύγκριση με άλλες φυλές που προορίζονται να είναι δούλοι. Αυτό το σύστημα πεποιθήσεων προωθείται κατά τη γέννηση τους,που η μητέρα μετά τον τοκετό, θα εγκαταλείψει τους απογόνους της για να φροντίσει τον εαυτό της και ειναι συνηθισμένοι να μην εξαρτώνται από κανέναν.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν όρια στο τι θα προκαλέσουν σε άλλα όντα όπως τον άνθρωπο. Είναι ριζωμένο μέσα τους να μην εμπιστεύονται το ανθρώπινο γένος, μετά απο έναν μεγάλο γαλαξιακό πόλεμο στη Λύρα, όταν εισέβαλαν σε ανθρωπινή φυλή, που ζούσε ειρηνικά με αρμονία,οι Δρακονιανοί προκάλεσαν μεγάλο Γαλαξιακό πόλεμο(ο οποιος αναφέρεται στα αρχαία κείμενα), και διδάσκουν ότι οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και οτι έκαναν εισβολή στο σύμπαν και ότι οι άνθρωποι ήθελαν εγωιστικά την δικιά τους κοινωνία, και πρέπει να αγωνιστούν για τον υλικό κόσμο, που θα τους επιτρέπει να υπάρχουν.

Ουσιαστικά, ένα από τα κύρια πράγματα που προσπαθούν να κάνουν τα ερπετά εδώ στη γη είναι να προκαλούν ταλαιπωρία πολέμους και συγκρούσεις για να εξασφαλίσουν ότι υπάρχει συνεχής δυστυχία . Ο λόγος για τον οποίο το θέλουν αυτό είναι επειδή καταναλώνουν αρνητική ενέργεια, όπως η ζήλια, ο φόβος, το μίσος, ο θυμός και ακόμη και η διαστροφικές σ@ξουαλικές πράξεις.

Οι Δρακονιανοί είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους, την καταστροφή, τη διαστροφή, το μίσος και την υποβάθμιση της ανθρωπότητας, καθώς καταναλώνουν την αρνητική ενέργεια που δημιουργούν. Οι Δρακονιανοί απολαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας και αν είναι παιδιά καλύτερα για διάφορους λόγους. Το πρώτο είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν συσσώρευση αλάτων λίπους κτλ στο σώμα τους ,οπως τα αρνιά για παράδειγμα.

Ο άλλος λόγος είναι ότι όταν τα παιδιά μπαίνουν σε κατάσταση φόβου, το ενεργειακό τους πεδίο και η αδρεναλίνη τους γίνεται εξαιρετικά χρήσιμη για αυτούς. Οι Δρακονιανοί τρελαίνονται με αυτές τις ορμόνες, αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίζονται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη σε αυτά.

Αν συλλάβουν έναν άνθρωπο, δεν θα τον σκοτώσουν αμέσως. Αυτό που συνήθως κάνουν είναι να τους τρομάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να τον βασανίζουν για να αυξήσουν το επίπεδο των συναισθημάτων και των ορμονών. Στη συνέχεια καταναλώνουν το φυσικό σώμα, δεν τρέφονται μόνο αλλά το απολαμβάνουν. Είναι ουσιαστικά σαν σούπερ ναρκωτικό για αυτούς.Από όλους τους διαφορετικούς τύπους εξωγήινων που επισκέπτονται τη Γη, οι Reptilians είναι οι επικίνδυνες φυλές για την ύπαρξή μας ως άνθρωποι.

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος, όλα τα άνωθεν φαντάζουν σαν ιστορία επιστημονικής φαντασίας σε πολλούς αφελείς,άλλα όπως έχουμε ξανά πει εδώ η πραγματικότητα ξεπερνάει ακόμα και την πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας,με την διάφορα ότι οι περισσότεροι εκτός οτι δεν ξερουν ούτε τα στοιχειώδες,ζουν σε μια πλάνη σε όλη τους την ζωή και νομίζουν οτι ειναι μορφωμένοι και έξυπνοι,μάλλον δεν ξέρουν οτι όλη η γνώση τους ελέγχεται,και περιορίζεται στο να μαθαίνουν να γράφουν η να κάνουν μια δουλειά για να γίνουν δούλοι, και αυτοι θεωρούνται μορφωμένοι,σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν ως δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής, κατά τα άλλα αν τους πεις τίποτα τέτοια σε θεωρούν τρελό,συνομοσιολόγο γραφικό κτλ οπώς τους έμαθαν .

Ένα μέρος απο αυτα πάντως τα είχε αναφέρει και ο PHIL SCHNEIDER ο οποιος δολοφονικέ. Ένας γεωλόγος-μηχανικός,που άρχισε να μιλάει ανοιχτά τον Μάιο του 1995 για αυτά που γνώριζε για τις μυστικές υπόγειες βάσεις, επτά μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1996, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του.
© AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications