Φωτιά στην Κεφαλονιά: Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν οικισμοί

Μάχη όλο το βράδυ έδινε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τις φλόγες στην Κεφαλονιά.Ολονύκτια ήταν η μάχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεφαλονιά, που είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθούν οικισμοί.

Οι τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως η φωτιά έκαιγε σε πέντε μέτωπα, γύρω από τα χωριά, Αγία Ειρήνη, Καπανδρίτι, Καμπιτσάτα, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς Μαρκόπουλο, Κρεμμύδι, Πάστρα και Κολαίτη όπως μεταφέρει το inkefalonia.gr.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημείο επιχειρούν 106 πυροσβέστες με 6 ομ. πεζοπόρων, 27 οχήματα, ενώ συνδράμουν από αέρος και εναέρια μέσα. Να σημειωθεί πως αναμένεται να πρωινή επικαιροποίηση των δυνάμεων.

Εξαιρετικά σοβαρή ήταν η κατάσταση στον Ελειό, ενώ ενεργοποιήθηκε και το 112 προειδοποιώντας τους κατοίκους για τον κίνδυνο στο νησί.

Σημειώνεται πως με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Στέφανου Κολοκούρη, στο νησί θα βρεθεί κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. με στόχο τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Μονό μην ερευνήσουν και πολύ και πέσουν πάνω σε ελληνόφωνους (!) αν πήγαν να ερευνήσουν και οχι να κουκουλώσουν, ακόμη και ο τελευταίος μπάρμπας του χωρίου έχει καταλάβει ποιοι βαζουν φωτιές για να βάλουν ανεμογεννήτριες , ιδέα που έκλεψαν απο τους "κακούς ναζι" (όπως πόλλα άλλα) αλλα αντί για δωρεάν ρεύμα οπως ηταν το σχέδιο των "κακών", πληρώνεις ακόμη και τις ανεμογεννήτριες στους ελληνόφωνους μεσω της ΔΕΗ και οσοι νομιζουν ότι ειναι ελληνική δεν ξέρουν τι τους γινέται .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications