Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ένα UFO έκανε δύο μεγάλες τρύπες στα σύννεφα
Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ένα UFO έκανε δύο μεγάλες τρύπες στα σύννεφα

Στις 28 Ιανουαρίου 2019, κάτι περίεργο συνέβη πάνω από την πόλη του Βερνόν στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Οι περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες είδαν μόνο τις συνέπειες του φαινομένου, δηλαδή τις τεράστιες τρύπες στα σύννεφα, αλλά υπήρχε κάποιος που είδε πως δημιουργήθηκαν. Και σύμφωνα με αυτόν, οι τρύπες έγιναν από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε μορφή πούρων.

Στην αγγλική γλώσσα, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "Fallstreak hole" και θεωρείται συνήθως ένα μάλλον σπάνιο φυσικό φαινόμενο που εμφανίζεται σε ψηλά σύννεφα. Σύμφωνα με τους εγκάθετους μετεωρολόγους, αυτά τα μεγάλα κενά στα σύννεφα τα προκαλεί η πτώση των κρυστάλλων πάγου και κάτι τέτοιες ηλιθιότητες για μην χάσουν την δουλειά τους .

Ωστόσο, ένας κάτοικος του Όρους Βερνόν, πάνω από τον οποίο εμφανίστηκαν οι δύο τεράστιες τρύπες στις 28 Ιανουαρίου, διαβεβαιώνει ότι ήταν ΑΤΙΑ που τους δημιούργησαν.

Έστειλε μήνυμα με δύο φωτογραφίες στο αμερικανικό site MUFON. "Όταν περπατούσα με το σκυλί μου, κατά λάθος παρατηρούσα ότι κάτι κινείται πολύ γρήγορα σε ύψος περίπου 300 μέτρων."

"Δεν είχα ξανά δει κάτι τέτοιο πότε, ήταν προφανώς μεταλλικά αντικείμενα με την μορφή πούρων, ηταν ένα σχεδόν ενα μίλι μακριά, πετούσαν προς μια κατεύθυνση και με πολύ υψηλές ταχύτητες."

" Μόλις έβγαλα το τηλέφωνο και ήμουν έτοιμος να τα φωτογραφήσω,έκαναν μια απότομη στροφή προς τα δεξιά και προς τα πάνω, και αμέσως άρχισαν να απελευθερώνουν κάτι σαν ατμό ή καπνό πίσω τους".

Ενώ προσπαθούσα να τα βγάλω φωτογραφία με την φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου, τα αντικείμενα εξαφανίστηκαν στα σύννεφα, όταν τελικά πάτησα να βγει η φωτογραφία το μονο που εμφανίστηκαν ηταν αυτές οι δύο τεράστιες τρύπες στα σύννεφα.

" Αυτές οι τρύπες υπήρχαν μόνο δύο λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, σαν να μην υπήρχαν ποτέ.

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος γιατί το είδα αυτό για πρώτη φορά στη ζωή μου. Επίσης, μετά την εμφάνιση αυτών των τρυπών, άκουσα έναν ασυνήθιστο ήχο στον ουρανό, σαν μια έκρηξη, και ίσως να ηταν από αυτά τα αντικείμενα".

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications