Ευρεθεί γιατί είχα απέχθεια στο ποδόσφαιρο από μικρός!
Ευρεθεί γιατί είχα απέχθεια στο ποδόσφαιρο από μικρός!

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι οι περισσότεροι λειτουργούν μηχανικά, σας υπολογιστές τρέξουν ένα συγκεκριμένο λογισμικό οτιδήποτε άλλο τους φαίνεται περίεργο και ακατανόητο, και εδώ έρχονται οι δυνάστες και σας βάζουν το πρόγραμμα που λέγεται θεωρίες συνωμοσίας και μύθος και αυτόματα μπαίνουν στο ίσιο δρόμο,μαγικό! αυτόματα δεν υπάρχει ένα στοιχείο ένα γεγονός, άπλα με το να λες ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας, και μετά ξινίζουν τα μούτρα τους που τους λες Γκοιμ .

Ο τρόπος σκέφτονται οι περισσότεροι ειναι εντελώς ηλίθιος, τι αλλάζει? (άλλο θέμα αυτό)και λειτουργούν με βάση ότι τους έχουν μάθει, ερώτηση αν λειτουργουσαν όλοι με βάση ότι τους έμαθαν θα υπήρχε εξέλιξη? φυσικά και όχι! οι περισσότεροι δεν ξέρουν τίποτα και ζουν σε μια πλάνη σε όλη την ζωή τους, ακόμα και για άπλα πράγματα: απόψεις = ΆΓΝΟΙΑ, πεποιθήσεις ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΣ ( πρόγραμμα ), ιδεολογία = δογματισμός πρόγραμμα !

Να πω την άποψη μου λέει ο άλλος = ότι του έμαθαν , ότι άκουσε και ένα συνονθύλευμα από αυτά που νομίζει ως σωστά! η θα λες το σωστό χωρίς δογματισμούς όπως όλα τα άνωθεν η μην μιλάς καν! κανεις δεν θελει να πει δεν ξέρω! όλοι το παίζουν ειδήμονες και μιλάνε για πράγματα που δεν έχουν ιδέα λέγοντας άπλα αυτα που τους έμαθαν τραγικό!

Πεποιθήσεις = μαθαίνεις κάτι τον όχλο και του γίνεται δόγμα, όποτε τι δόγμα θα τους μάθεις για έχεις όφελος αφού θα μετατραπούν σε μια ελεγχόμενη αγέλη? πάνω σε αυτό ακολουθάει και το "Ιδεολογία", ιδεολογία ειναι να λες το λάθος και το παράλογο ως σωστό? εδώ έρχεται η αμήχανη στιγμή που καταλαβαινεις ότι ανάμεσα μας ζουν Γκοιμ! τους φτιάχνεις ένα δόγμα -ιδεολογία και ελέγχεις εκατομμύρια υπέρ σου σαν στρατό έτσι άπλα! και αυτούς τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους τους στρέφεις προς το σωστό το δίκαιο και το λογικό, και τα επιχειρήματα τους ειναι μονο λέξεις ταμπέλες, διαλεχτέ σε τι κατηγορία είστε.

Όλα θα άνωθεν συμπληρώνουν το επόμενο γεγονός:Στην αρχή λες τι τους κάνει να ασχολούνται όλοι με αυτό και να τους γίνεται σαν δόγμα? πας σε γήπεδο στην επαρχία μικρός για να μην σε πουν "τρελό" που δεν ακολουθείς το κοπάδι,και βλέπεις ότι φωνάζουν και τσιρίζουν σαν άγρια θηρία με ύβρεις και βωμολοχίες.

Μέτα βλέπεις να γεμίζουν τα καφέ με κόσμο όποτε είχε αγώνα ο κακός χαμός! και αναρωτιέσαι μα ειναι δυνατόν να ασχολούνται με τέτοια λυσσά για κάτι που δεν τους προσφέρει τίποτα? άλλοι παρατούσαν τις δίκες τους για δουν αγώνα μην χάσουν το θέαμα , αντί να πάρουν την καλή τους και να πάνε καμιά βόλτα...Ας το καταπιώ και αυτό!

Μέτα μαύροι σε αγώνες! ξύπνησαν οι μαύροι και έγιναν ποδοσφαιριστές η κάποιοι τους προωθούν για να συνηθίζει η μάζα? κτύπησε το καμπανάκι! ας το καταπιώ και αυτό! φτάσαμε στο 2013 με πρόσβαση στο internet ευκαιρία να μάθουμε !

Παρατήρησα ότι σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες τις διαχειρίζονται συγκεκριμένες ράτσες οι οποίες βαζουν και τις κλασικές προπαγάνδες μαζί με τα αθλητικά... Δεύτερο καμπανάκι ξανά κτύπησε! οι μάζες ως συνήθως τον ύπνο του δίκαιου τους πατάνε και like ...

Και λέω ποιοι το δημιούργησαν άραγε και ασχολούνται οι μάζες ώστε να μένουν απασχολημένες? (The Football Association - The FA) το 1863, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά το πρωί της 26ης Οκτωβρίου του 1863 στην Ταβέρνα Freemasons (Freemasons' Tavern) στην Great Queen Street του Λονδίνου. Εδώ κτύπησαν πολλά καμπανάκια μαζί! και το γράφουν και στην wikipedia τους! με αλλα λογία αντέγραψαν ένα αρχαίο παιχνίδι και το εκαναν σαν δόγμα ώστε να κρατούν τις μάζες απασχολημένες με αυτό στο matrix.Όπως έκαναν το ποδόσφαιρο δεδομένο έτσι έχουν κάνει και πολλά άλλα με την βοηθεια των troll τους της ίδιας της ζωής σας! που έκαναν "ιδεολογία" τα σχέδια τους, ώστε να εξαπλωθεί το ποδόσφαιρο παντού, ξέρετε αυτούς που φωνάζουν για φασίστες και αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει δεν ξέρουν να απαντήσουν, και μην ξεχάστε να δείτε κανένα αγώνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications