Ο Βρετανός που κάνει προβλέψεις θυμάται πολλές από τις προηγούμενες ζωές του:«Ήμουν βασιλιάς, μάγος και έζησα και σαν ζώο»!
Ο Βρετανός που κάνει προβλέψεις θυμάται πολλές από τις προηγούμενες ζωές του:«Ήμουν βασιλιάς, μάγος και έζησα και σαν ζώο»!

Ο 33-άχρονος κάτοικος της Μεγάλης Βρετανίας , Νικόλας Augula (Nicolas Aujula) που εμφανίζεται ως αστρολόγος,και κάνει σωστές προβλέψεις, μεταξύ άλλων λέει ότι είχε μετενσαρκωθεί πολλές φορές ηταν μάλιστα βασιλιάς στην αρχαία Αίγυπτο και οχι μονο .

Ο Augula ειδικεύεται στις προβλέψεις των διασημοτήτων (βασιλείς, ηθοποιούς, τραγουδιστές κλπ.) Και με υπερηφάνεια λέει ότι έχει προβλέψει πολλά γεγονότα ήδη. Για το 2019 έχει ήδη κάνει μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις.

Αρχικά, είπε ότι γνώριζε το φύλο του επόμενου παιδιού, της Megan Markle της συζύγου του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα γεννηθεί την άνοιξη.Σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι και πάλι κορίτσι.

Είπε επίσης ότι η τραγουδίστρια Taylor Swift θα ανακοινώσει τη δέσμευσή της, η Nicole Kidman θα μείνει έγκυος και η Madonna ξαφνικά θα επικριθεί σοβαρά για το τακτικό φιλανθρωπικό έργο της για να βοηθήσει τους φτωχούς.

Σε συνέντευξή του σε βρετανικές εφημερίδες, ο Augula δήλωσε ότι έμαθε για το αιγυπτιακό παρελθόν του στην ηλικία των 17 ετών, όταν ξαφνικά έπεσε σε κατάσταση έκστασης. Σε αυτή την κατάσταση, φέρεται να ανακάλυψε πολλές αναμνήσεις από την προηγούμενη ζωή του στην αρχαία Αίγυπτο.

"Μετά το θάνατό μου, βαλσαλώθηκα ως μούμια και μετά ξαναγεννήθηκα ως τρανσ@ξουαλ στρατιώτης στη Σαξονία της Αγγλίας, έζησα πολλές ζωές σαν ζώο, ήμουν ελάφι, λιοντάρι, γεράκι και άλλα ζώα, ταξίδεψα τον κόσμο ως ναύτης, ήμουν δάσκαλος σε ένα γαλλικό σχολείο, ήμουν νομάδος στη Μέση Ανατολή".

Αφρικανικός μάγος, ακόμα και ένας Τούρκος κατάσκοπος και στη συνέχεια ξαφνικά έγινα «ξένος με γκρίζα επιδερμίδα» και έζησε σε άλλο κόσμο. Τώρα πιστεύει ότι μετά το αποκαλυπτικό του παρελθόντος, μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

«Η πιο σημαντική πρόβλεψή μου ήταν ο πόλεμος στη Συρία. Πρόβλεψα αυτόν τον πόλεμο τρία χρόνια πριν ξεκινήσει, το είδα στο όνειρό μου. Μετά από κάθε χρόνο το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, ήμουν πολύ ανήσυχος ».

Δεν ειναι απίθανα αυτά που λέει καθώς φαίνεται από που έχει καταγωγή(δεδομένου ότι ξανα γεννιέσαι σε συμβατό DNA)και δεν θα έβγαινε να λέει τέτοια αν δεν ηταν σίγουρος και να χαλάσει την φήμη του, όσο για τα αλλα ότι έζησε επίσης σαν ζώο δεν κάνει καθόλου εντύπωση, οχι μονο γιατί το ίδιο λέει η βουδιστική θρησκεία που ειναι αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες αφού καυκάσιος ήσαν ο πρώτος βουδιστής, το "ξένος με γκρίζα επιδερμίδα" επίσης συμβαδίζει με κάτι άλλο....

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications