Απαγορευμένη ιστορία: Ο βούδας ήταν καυκάσιος με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια!
Απαγορευμένη ιστορία: Ο βούδας ηταν καυκάσιος με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια!

Τα νέα ευρήματα αναγκάζουν κάποιους να εξετάσουν τα αρχαία κινεζικά βιβλία που περιγράφουν ιστορικούς και θρυλικούς χαρακτήρες ως ψήλους με γαλανά η πράσινα μάτια, και κόκκινα ή ξανθά μαλλιά. Υπάρχουν αυτές οι ιστορίες αλλα νόμιζαν οτι ηταν μύθος,τώρα αποδεικνύεται ότι αυτές οι ιστορίες είναι σωστές και οχι μύθος.

Το τοπίο της Κίνας δεν ηταν μόνο γεμάτο τεράστιες πυραμίδες, αλλά και εκατοντάδες αρχαίες ξανθιές μούμιες με χαρακτηριστικά καυκάσιων. Οι ανακαλύψεις στη δεκαετία του 1980 Μυστηριώδεις δομές στην έρημο Gobi και ξανθιές μούμιες έφεραν στο φως αυτα που εχουν αποκρύψει οι διαστρεβλωτές των πάντων! που έλεγαν από το 1930 οι επίσης γνήσιοι καυκάσιοι "κακοί ναζι" (συμφωνα με την μασονικη αριστερή προπαγάνδα) επίσης όπως ορθά έλεγε και η Μαξιμινιανή Πόρτας η Σάβιτρι Ντέβι [Maximiani Julia Portas Mukherji]Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια οτι ο Βούδας ήσαν καυκάσιος

Από τα διαθέσιμα στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι κατά τα πρώτα 1.000 χρόνια μετά στην Κίνα υπήρχαν μονο καυκάσιοι. Οι λαοί της Ανατολικής Ασίας άρχισαν να εμφανίζονται στα ανατολικά τμήματα της λεκάνης του Tarim πριν από περίπου 3.000 χρόνια, δήλωσε ο Mair.

Ο πρώτος ηγέτης της Μογγολίας Temujin (1167-1227 μ.Χ.),ήταν ένας άνθρωπος με σκανδιναβική φυλετικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Περσο ιστορικό Ab ul Ghasi,η μητέρα του ήταν γνωστή ως Alan Goa (όμορφη Alan). Οι μογγολικές φυλές εμφανίστηκαν αργότερα στην περιοχή.Σύμφωνα με τους μύγες της Μογγολίας και της Κίνας σχετικά με το θέμα, γράφουν ότι κατα την αρχαιότητα είχε επισκεφτεί την περιοχή ένα θεϊκό ον, με χρυσαφένια μαλλιά. Λίγο μετά την επίσκεψη αυτή γεννήθηκε το πρώτο μέλος της φυλής Bourchikoun Aryan(Nordic Alpine) στην Κίνα.

Ο ίδιος ο Temujin σημειώσε σε κινέζικες περιγραφές γι 'αυτόν, για το ψηλό ανάστημα του και με γενειάδα. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε την ακόλουθη απεικόνιση της εμφάνισης του Temujin, όπως έδωσε ο Harold Lamb, στη βιογραφία του μεγάλου Khan:

Ήταν ψηλός, το δέρμα του ηταν με λευκόχρυσο μαύρισμα, είχε κεκλιμένο μέτωπο,(Ευρωπαίος δηλαδή) δεν είχαν κλίση τα μάτια του και ήταν πράσινα ή μπλε-γκρι και με πλεξούδες στην πλάτη του.Ο Ab ul Ghasi παρατήρησε επίσης ότι η οικογένεια Yesukai, ο πατέρας του Temujin, και τα παιδιά τους είχαν συχνά λεύκες επιδερμίδες και μπλε ή γκρίζα μάτια.

Στην πραγματικότητα οι συγγενείς και οι απόγονοι του Temujin είχαν επίσης σαφή χαρακτηριστικά: ο γιος του Temujin και ο διάδοχος Ogadei, είχαν γκρίζα μάτια και κόκκινα μαλλιά. Ο εγγονός του Temujin Mangu, είχε κοκκινωπά φρύδια και κοκκινωπή γενειάδα. Ο Subatei, που κατέκτησε την Κίνα, είχε μια μακρά κοκκινωπή γενειάδα,και οι περισσότεροι απόγονοι του Genghis Khan είχαν κοκκινωπό μαλλιά και μπλε μάτια. Άλλα τα άλλαξαν και έλεγαν ότι ο Kubilai Khan είχε μαύρα μαλλιά και μάτια!!!

Δεν κάνει εντύπωση γιατί τα άλλαξαν και στην Ελλαδα τα ίδια έκαναν! οι περιγραφές που αναφέρουν ειναι οι Δωριείς Βίκινγκ! που ηταν ένα και το αυτό με τους αρχαίους Έλλήνες και πιο συγκεκριμένα με τους αρχαίους Σπαρτιάτες ! Οι Σπαρτιάτες είχαν περιγραφεί ως έχοντες ξανθά μαλλιά συχνά κόκκινο σε παλαιότερες εποχές και οχι μαύρα πους τους δείχνουν σε ταινίες και οχι μονο. Ο Βακχυλίδης έγραψε ότι η τρίχα των Σπαρτιατών ήταν ξανθιά , ενώ, επίσης, να σημειωθεί από τα χρυσά μαλλιά των αθλητών σε Νεμέων Αγώνων . Οι Σπαρτιάτες ήταν οι Δωριείς (Ηρακλείδες)οι μιγάδες της μεσογείου μετά την Τουρκοκρατία δεν ξέρουν καν ότι οι λεγόμενοι ναζι ηταν γνήσιοι Δωριείς στην πλειοψηφία τους, όπως και γύρο απο τον Καύκασο αυτούς που έσφαζε ο Στάλιν, άλλα οι μαρξιστές Σημιτικής καταγωγής τους λένε οτι ηταν Μογγόλοι οι ναζι και το έχουν σαν δεδομένο πολλοί, άσχετα που μογγόλοι ξανθοί δεν υπάρχουν! και τα ίδια ψέμματα πέραν κάθε λογικής εκτός από τους Σημίτες (δηλαδή οι αριστεροί κομμουνιστές στην πλειοψηφία τους), τα λένε και διάφοροι νεοέλληνες που εμφανίζονται ως πατριώτες στο Ίντερνετ, όταν διαβάζουν σημιτικές σελίδες ως έγκυρες πήγες αυτό γίνεται .

Δεν κανει εντύπωση λοιπόν γιατί βούδας έχει την Ιερή Σβάστικα που εξαφάνισαν από όλη την Ευρώπη μαζί με την δωρική φυλή στο άμεσο μέλλον : Σύμβολο Ροής κι Ευδαιμονίας.Οι δύο γραμμές που δημιουργούν την Σβάστικα είναι το Πνεύμα μαζί με την Ύλη και τα 4 άγκιστρα δηλώνουν την κίνηση του κόσμου στον άπειρο και αιώνιο κύκλο. Λόγω αυτής της επιρροής του, επίσης συμβολίζει τον ίδιο τον Άνθρωπο σκοπός του οποίου, στο πέρασμα του χρόνου, είναι να συνδυάσει τις μεγάλες αντιθέσεις και στο τέλος να ολοκληρώσει την αιώνια ένωση. Εδώ πάλι εμφανίζονται οι βάρβαροι Σημίτες μαζί με νεοέλληνες και λένε ότι οι "κακοί ναζι" το έκλεψαν από Έλληνες! λες και "Έλληνες" ηταν μονο στην περιοχή της σημερινής Ελλάδας! όταν η Σβάστικα ηταν σήμα κατατεθέν της δωρικής φυλης μαζί με τον δωρικό χαιρετισμό ανεξάρτητου περιοχής που βρισκόταν..!

ΣΗΜΕΊΩΣΗ Το δωρικό χαιρετισμό το εκαναν μονο ναζιστικό οι Σημίτες που τους θεωρούν και για απόγονους αρχαίων ελλήνων στο σημερινή ελλαδιστάν! κάλο το κόλπο με την δήθεν ιδεολογία άλλα δεν τους κάνει η δήθεν ιδεολογία να έχουν τέτοια συμπεριφορά άλλα η φυλή τους! τι δεν κατάλαβες?
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Lείπε...

Με κάνει έξαλλο όταν βλέπουν το Ελληνικό διαβατήριο μου κ με ρωτάνε,
-Emigration officer : Έλληνας???
-ναι
-EO:Δεν μοιάζεις
-ο πατέρας μου είναι Αφρικανός (τους απαντώ με ειρονεια)
-EO:ελεγκος για το γνήσιο του διαβατήριο σου
- .....τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ειμαι Έλληνας (ξανθός γαλανομάτης)?
-ΕΟ:δεν μυαζεις
Αυτό το περιστατικό συνέβει πάνω από 12 χώρες τις οποίες έχω ταξιδέψει.
Όλα σε επαληθευου ΑΕΤΕ ...ΙΣΠΑΝΟΣ φίλος μου άρχισε να με φωνάζει Viking...κάτι ήξερε !

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είναι η Ιθάκη.
http://ermionh.blogspot.com/2018/09/blog-post_81.html
Η μαρμάρινη πλάκα απεικονίζει 3 μορφές, η Τρίτη προς τα δεξιά μήπως θυμίζει Βίκινγκ;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications