Τραυματισμένος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη
Τραυματισμένος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτος στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται- βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειάς του, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί.

»Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται!

»Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενής του 21χρονου.

Παράλληλα, δηλώνει ότι «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας.

»Πιστεύω ότι τον Μ… τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ότι έκανε με τις κοπέλες του.

»Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Και ενώ οι δυο κατηγορούμενοι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για τον βασανισμό και τον θάνατο της άτυχης Ελένης, μια βασική λεπτομέρεια που εντόπισε ο ιατροδικαστής στα χέρια του θύματος φαίνεται πως θα καταρρίψει τους ισχυρισμούς και των δυο.

Το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια, που σημαίνει ότι το άτυχο κορίτσι κατά την ώρα του βασανισμού του δεν κατάφερε να αντισταθεί, να παλέψει, να αμυνθεί, καθώς όπως εξηγούν τώρα οι σύμβουλοι της οικογένειας Τοπαλούδη οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δυο κατηγορούμενοι.

«Ο ιατροδικαστής που έχει κάνει την ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν φέρει αμυχές στους καρπούς, άρα ότι δεν είχε την δυνατότητα να αμυνθεί με τα χέρια. Άρα, κάποιος την κράταγε», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο θείος της άτυχης Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications