Δείτε μικρο απόσπασμα συζήτησης για το πως σκέφτονται οι περισσότεροι σχετικά με το αν ειναι κούφια η σελήνη!

Καλλιτεχνική αναπαράστασή της κούφιας και τεχνητής Σελήνης .Ανεξάρτητοι επιστήμονες υποστηρίζουν την υπόθεση της κοίλης Σελήνης. Το κούφιο και τεχνητό φεγγάρι...

Σχόλιο : Πολύ πιθανό. Μπερδεύεις την έννοια απόδειξη με την έννοια πιθανότητα, για δικαστικός δε κανείς!

Απάντηση :Απόδειξη ειναι τα δεδομένα! αν γίνει μια δολοφονία την στιγμή που μονο ένας μπήκε στο σπίτι την ίδια ώρα άλλα ο ίδιος λέει ότι δεν σκότωσε ενώ οι αποδειξεις και τα στοιχειά δείχνουν ότι λέει ψέμματα.

Τα στοιχειά για την σελήνη δείχνουν ότι δεν έπρεπε να ειναι εκεί που ειναι, λόγο βάρους και ειναι πολύ μεγαλη για φυσικός δορυφόρος εκτός αυτού αναφορές λένε οτι η Γη δεν είχε φεγγάρι κάποτε μεταξύ άλλων.

Αυτά ειναι τα στοιχειά, συνεπώς ο δολοφόνος λέει ψεμματα (σύστημα ελεγχου μαζών)Άρα ήρθε από άλλου!

Έχω απελπιστεί με το ιουδαϊκό τρόπο που σκέφτεστε οι περισσότεροι! κατά τα άλλα θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων!επίσης οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με θέματα αναζητητής καμια σχέση με αρχαίους, και νομιζουν ότι κάποιος Σόρος εξ αποστάσεως κάνει κουμάντο και αναμεσα τους ειναι μιλιούνια ελληνόφωνων! ακόμα και στο ίντερνετ εμφανίζονται και αλληλοϋποστηρίζονται,άλλα πολλοι άλλοι ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας και προέλευσης ειναι σαν αυτούς γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα, και παρασύρουν και τους άλλους στο βούρκο και γίνεται ένας φαύλος κύκλος....

Ήρθε ο άλλος που παρίστανε και τον σούπερ πατριώτη και έλεγε τα ψέμματα που του έμαθαν ως δεδομένα και ειναι και εγωιστής!! ώστε να παραδεχτεί στο ότι ξέρει ειναι ψέμα όταν του τα αναιρούσες με στοιχειά! γεγονός ειναι ότι οι έγκυρες πήγες ΜΜΕ ταινίες βιβλία έχουν κάνει δουλειά.

Ο μεγάλος όχλος δεν εχει ιδέα ούτε για αυτονόητα πράγματα, και πιστεύει ότι του έμαθαν χωρις καν να έχουν λογική, και έχει μάθει στην "σημιτική λογική" αφού οι έγκυρες πηγές τους ειναι γεμάτες με σημιτικά κείμενα στην κατηγορία blog η απόψεις ! εκτός τα ψευδή και παραχάραξη της ιστορίας με τον κλασικό σημιτικό ύφος υποκρισίας.. Και με δεδομένο ότι αυτές οι καθεστωτικές σελίδες ειναι στην πρώτη θέση που δεν λέτε τίποτα άλλο από αυτά που τους λέει η τηλεόραση και το καθεστώς, δείχνει πολλά για το πως έχει καταντήσει ο κόσμος που καταπίνει αμάσητο ότι το ταΐζουν και δεν ερευνά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications