Το κούφιο και τεχνητό φεγγάρι, διάφοροι ανεξάρτητοι επιστήμονες το θεωρούν πολύ πιθανό!

Καλλιτεχνική αναπαράστασή της κούφιας και τεχνητής Σελήνης .Ανεξάρτητοι επιστήμονες υποστηρίζουν την υπόθεση της κοίλης Σελήνης. Έχουν αναλύσει δομές με ενδείξεις για «τεχνητής παρέμβασης» και παρουσία υπόγειων κοιλοτήτων.Ο Σωκράτης για το φεγγάρι: Μεγάλη κούφια σφαίρα!.

Η κοίλη η κούφια Σελήνη και η τεχνητή Σελήνη είναι δύο υποθέσεις σχετικά με την φύση της Σελήνης,και πολύ σχετικές μεταξύ τους.

Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει μια τεχνητή φύση της Σελήνης, κυρίως λόγω του μεγάλου μεγέθους της ως φυσικού δορυφόρου. Όπως γνωρίζουμε, η προέλευση ή ο σχηματισμός ειναι άγνωστος χωρίς να υπολογίζουμε τα παραμυθία των καθεστωτικών "επιστημόνων", είναι ένα μυστήριο του διαστήματος , ένα αίνιγμα του σύμπαντος.

Μια πρόσφατη μελέτη για την εξερεύνηση πλανητών SETI, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Space Exploration , περιγράφει τεχνητές δομές στον κρατήρα που ονομάζεται Paracelsus (Παράκελσος), που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης.

Η μελέτη αναγνώρισε δομές όπως πύργοι, τοίχοι και περάσματα που πιθανώς οδηγούν στο υπέδαφος. Εικόνες προφανώς τεχνητών κατασκευών που ανακαλύφθηκαν στον κρατήρα Paracelsus. Το βέλος δείχνει το τέλος της εισόδου στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι γνωστό αν το άλλο άκρο συνεχίζει κάτω από το έδαφος.

Γεωφυσικός Sean C. Solomon τα εν λόγω δεδομένα ειναι από το διαστημικό σκάφος Orbiter και έδειξαν σημάδια υπόγειων κοιλοτήτων στη Σελήνη, σύμφωνα με τον Solomon: Τα πειράματα του Σεληνιακού Orbiter τελειοποίησαν τις γνώσεις μας για το βαρυτικό πεδίο της Σελήνης (...) υποδεικνύοντας την συγκλονιστική πιθανότητα ότι η Σελήνη θα μπορούσε να είναι κοίλη ". Ο Sean C. Solomon είναι ο διευθυντής του παρατηρητηρίου Lamont-Doherty Earth Observatory .

Υπάρχει και το περίφημο και αμφιλεγόμενο άρθρο δύο Ρώσων επιστημόνων,του Mikhail Vasin και Alexander Shcherbakov που δημοσιεύθηκε το 1970. Έχει τίτλο: « Tο φεγγάρι δημιουργήθηκε από μια εξωγήινη νοημοσύνη;» .

Οι επιστήμονες τόνισαν την προβληματική φύση της Σελήνης, καθώς αναφέρει ότι η Σελήνη έχει σχηματιστεί, ανεξάρτητα από το σύννεφο σκόνης από την οποίο σχηματίστηκε η Γη . Ο Vasin και Shcherbakov υποστήριξαν ότι δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στη βαρυτική έλξη της Σελήνης (1,62 μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο τετράγωνο) σε σύγκριση με τη Γη (9,8 m / s²).Η υπόθεση που παρουσίασαν είναι ότι η Σελήνη ειναι τεχνητός δορυφόρος που δημιουργήθηκε από άγνωστα εξωγήινα όντα και τοποθετήθηκε στην τροχιά της Γης .

Ο Δρ Harold Urey , ένας χημικός βραβευμένος με Νόμπελ, έκανε την παρατήρηση ότι υπάρχει μια διαφορά στις πυκνότητες της Σελήνης σε σύγκριση με τη Γη. Αυτή η πολύ χαμηλότερη πυκνότητα της Σελήνης μπορεί να οφείλεται στο ότι στο εσωτερικό της είναι απλά μια μεγάλη κοιλότητα, μια κούφια Σελήνη!

Άλλες εκπληκτικές δηλώσεις είναι αυτές ενός επιστήμονα της NASA,του Gordon MacDonald. Το 1962 δημοσίευσε μια μελέτη που δηλώνει: "Πράγματι, φαίνεται ότι η Σελήνη είναι περισσότερο σαν μια κοίλη σφαίρα" .

Ο Δρ Farouk El Baz , ένας άλλος επιστήμονας της NASA, ανέφερε επίσης ότι η NASA δεν αποκλείει την υπόθεση των μεγάλων υπόγειων κοιλοτήτων στη Σελήνη . Σύμφωνα με τον Farouk El Baz: Υπάρχουν υποψίες για πολλά ανεξερεύνητα σπήλαια που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης. Έχουν γίνει αρκετές μελέτες στο φεγγάρι για να δούμε αν υπάρχουν τέτοια σπήλαια. "

Αυτά τα τεχνητά χαρακτηριστικά δεν παρατηρούνται μόνο στη Σελήνη. Στον Άρη έχουν βρεθεί δομές με ενδείξεις «τεχνητής επέμβασης» . Ένας αστροφυσικός από το Ινστιτούτο Διαστήματος του Πανεπιστημίου του Tennessee,ο Dr. Horace Crater, δημοσίευσε μια μελέτη που και δηλώνει την ευφυή φύση αυτών των γεωμετρικών σχηματισμών.

Έτσι, η υπόθεση του κούφιου φεγγαριού και τεχνητού φεγγαριού είναι επίσης αποδεκτή από την επιστήμη, αν και δεν προωθείται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ή από ακαδημαϊκούς.

Αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι θα υπάρχει κάτι ύποπτο στη Σελήνη και ότι θα μπορούσε να έχει εξωγήινη προέλευση.AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications