Δεν Θα Περάσει Πολύ Διάστημα Και Θα Καταλάβεις Ποιοι Και Γιατί Έστησαν Το Συλλαλητήριο Στις 20.1
Δεν Θα Περάσει Πολύ Διάστημα Και Θα Καταλάβεις Ποιοι Και Γιατί Έστησαν Το Συλλαλητήριο Στις 20.1

...σε συνεργασία με το χρόνο...επάνω στο 3 σε 1 φεγγάρι… Ίσως να χρειαστεί να μπει ο επόμενος για να το καταλάβουν μερικοί... ίσως και όχι. Αλλά θα καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι τι έρχεται πίσω από το σήμερα.

Αλλά θα είναι αργά. Για πολλά είναι ήδη αργά... γιατί ο εχθρός δεν είναι τα Ματ.
Ούτε η Βουλή.
Ούτε καν ο Τσίπρας.

Δεν έχουμε καταλάβει καν τον εχθρό, οπότε πως θα τον πολεμήσουμε, πως θα μιλήσουμε για λύσεις όταν αδυνατούμε ακόμη και τώρα να καταλάβουμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός;

Ο μεγαλύτερος εχθρός, το ξαναλέμε, είναι η σκέψη του μέσου Έλληνα, που είναι κατευθυνόμενη και πλήρως ελεγχόμενη από μια γαμημένη οθόνη…. και τους αρχιτέκτονες που χτίζουν την πραγματικότητα γύρω μας μέσα από αυτή.

Ο μεγάλος εχθρός είναι η αγάπη για την πάρτι μας, για τον ευατό μας και την δική μας οικογένειά και οι υπόλοιποι να πανε να...............αυτό δεν θα το καταλάβει με τίποτα ο μέσος Ελληνας…οι πολλοί....παρά μόνο όταν γονατίσει, όταν εκδηλωθούν αυτά που έχουν φυτέψει και τον γονατίσουν....!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ…ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.

Μέσα από αυτή τη στήλη γίνεται η προσπάθεια ΝΑ κατανοήσουμε πριν μας πάνε για γονάτισμα, τον τρόπο δράσης του αντιπάλου, διότι κατασκευάζει με μανία καθημερινά συνειδήσεις που αργότερα θα στραφούν εναντίων μας....!!!

Για παράδειγμα, είπαμε πως σήμερα μας ήθελαν εκεί…αυτό δεν ήταν άποψη, είναι στοιχεία που εξάγονται με συγκεκριμένη μέθοδο που προδίδει το πλάνο των σκιών, αλλά ποιος το άκουσε;

Ποιος πήγε εκεί στο Σύνταγμα γνωρίζοντας κάτι τέτοιο;
Ποιος κατάλαβε έστω και τώρα για ποιο λόγο ήρθε η Συμφωνία στα δύο κράτη;
Ελάχιστοι και όσοι τα έχουμε καταλάβει, γινόμαστε δέκτες της τοξικότητας της μάζας, των τρολ, τα δηλητήρια και οι ειρωνείες εκτοξεύονται ακόμη και από το κλειστό φιλικό οικογενειακό περιβάλλον.

Και τα μεγαλύτερα εμπόδια θα τα αντιμετωπίσουμε, ιστορικά αποδεδειγμένο, από το κλειστό μας περιβάλλον.
Αυτοί πρώτοι θα σταθούν εναντίων μας...
Εκεί θα πρέπει να βάλει ο Θεός το χέρι του.
Όσοι δεν καταλαβαίνουν τον εχθρό και το πως δουλεύει θα συντονίζονται αυτόματα σε όποια συχνότητα τους πει ο αντίπαλος.
Και θα νομίζουν ότι κάνουν το σωστό.Πλήρης συγχύσει δηλαδή..!!!
Σήμερα 20.1 είναι οργή…
Την οργή ακολουθεί
η θλίψη
και έπειτα ο φόβος.
Δεν μιλάω για συναισθήματα..... αλλά για γεγονότα.

Υ.Γ
Μπράβο στα παιδιά που ήταν υποψιασμένοι....που πήγαν γνωρίζοντας από πριν τους πραγματικούς διοργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου και ας ευχηθούμε να καταλάβουν όσο γίνεται περισσότεροι με τι έχουμε να κάνουμε.... και πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές που θα διανύσει η χώρα μας το επόμενο διάστημα .

Rick

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Από την αντιρατσιστική στην αντικαπνιστική προπαγάνδα!
Καλούνται στην επανάληψη του συλλαλητηρίου όσοι δεν χόρτασαν καπνό.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications